Поки сезон кабачків, радимо вам приготувати цей дуже смачний салат. Ви витратите на нього небагато часу та зусиль, а користі отримаєте дуже багато. Збережіть рецепт, щоб не загубити!

Цей салат – прекрасний спосіб приготування літніх кабачків. Краса цих овочів в тому, що у них тонка шкірка, яка ще не встигла загрубіти. Її й не треба зчищати, підвищуючи цим вміст корисних речовин у страві.

Інгредієнти:

  • 2 шт. стиглих томатів
  • 2 ст.л. рослинної олії холодного віджиму
  • 1 зубчик часнику
  • 1 гілочка свіжого орегано (можна без нього)
  • 1 гілочка свіжого базиліку
  • 2-3 гілочки свіжого кропу
  • Морська сіль за смаком
  • 2 молодих кабачки цукіні
Рецепт:
  • Помістіть в блендер масло, часник, томати, трави, сіль і збийте все разом. Або можна всі інгредієнти дрібно подрібнити ножем.
  • Кабачки наріжте смужками на овочерізці, залийте отриманим соусом, добре перемішайте.
  • Залиште овочі маринуватися на 2 години й подавайте, доповнивши страву лляними хлібцями. За бажанням.
  • Смачного!

Джерело