
Як запекти куряче філе в духовці з помідорами і сиром
Липень 24, 2020Куряче філе з помідорами і сиром за нашим рецептом виходить дуже соковитим і ароматним. Таку страву можна подавати з будь-яким гарніром: відвареним рисом, картопляним пюре, макаронами або овочевим салатом.
До речі, сире філе з начинкою можна заморозити, щоб запекти його пізніше.
“Гармошки” з курячого філе з помідорами і сиром

Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 151 ккал на 100 г
Складові:
- Куряче філе – 600 г
- Помідор – 50 г
- Твердий сир – 65 г
- Сіль, спеції – за смаком
- Зелень – за смаком
- Панірувальні сухарі – для присипки
Спосіб приготування:
- Промити м’ясо і обсушити його паперовими рушниками. Посолити, поперчити, натерти улюбленими спеціями. Надрізати філе, зробити в ньому кишеньки.
- Нарізати сир і помідори пластинками.
- На фольгу налити олію, посипати сухарями. Зверху викласти філе. У розрізи вставити шматочки сиру і помідора, додати подрібнену зелень.
- Зробити човники з фольги. Запікати в них курку при 200 ºС протягом 25-30 хвилин.
Корисна порада
⠀
Замість помідора можна взяти консервовані ананаси, а також додати в кишеньки пластинки шинки.