Найнеймовірніші знаки Зодіаку за версією легендарного Мессінга: вони унікальні по-справжньому

Найнеймовірніші знаки Зодіаку за версією легендарного Мессінга: вони унікальні по-справжньому

Вересень 10, 2019 0 By admin

Відомий пророк Вольф Мессінг носив у своїй голові велику кількість талантів, які не дано осягнути звичайній людині. До речі, Мессінг любив астрологію. Він ретельно вивчив всі зодіакальні сузір’я і виділив три найунікальніших знаки Зодіаку. 

Терези 

Терези

Вольф Мессінг вважав Терези досить суперечливим знаком. На його погляд, в цьому знаку прекрасно уживаються рівноправність і єдине лідерство, прагнення допомогти ближнім і егоїзм. Також у Терезів прекрасно розвинене так зване почуття ліктя. Вольф вважав, що заради своїх цілей Терези можуть займатися маніпуляцією і якщо справа потребуватиме, можуть навіть заподіяти зло людям. 

Овен

Овен

На думку Мессінга, Овни досягають своїх цілей завдяки своєму неймовірному і неприборканому темпераменту. Також Овни вміють ховатися за масками і видавати себе за інших, якщо цього вимагатиме ситуація. 

Водолій 

Водолій

Мислитель вважав, що Водолії дуже багатогранні. Вони дивляться на цей світ трохи інакше, ніж інші. Головна їх особливість у тому, що вони вміють, як ніхто інший, помічати деталі, а також знаходити прекрасне в найпростіших речах.

Джерело