Як зберегти зачіску до вечора?

Як зберегти зачіску до вечора?

Травень 13, 2015 0 By admin

Якщо у вас заплановано на вечір важливий захід, а більшу частину дня ви збираєтеся провести на роботі чи навчанні, то підготовка до нього повинна початися з ранку.

Для початку очистіть шкіру голову: вимийте волосся шампунем для об’єму і блиску кілька разів, потім нанесіть по всій довжині маску, відступаючи від коріння на 10 см. Гаряча вода вимиває колір і робить волосся тьмяними, тому змийте маску прохолодною і промокніть їх рушником.

Потім на підсушені волосся нанесіть термозахисний спрей, а після мус або пінку по всій довжині, не чіпаючи коренів, інакше вам доведеться мити голову знову. Досушити волосся феном. Після цього приступайте до укладання: витягайте їх або накручуйте за допомогою стайлера.

Абсолютно пряме волосся – найпростіша у виконанні зачіска: достатньо з ранку випрямити волосся праскою і закріпити укладання лаком із сильною фіксацією. Або ж створіть локони за допомогою плойки, зафіксуйте лаком і не розчісуйте протягом дня. Тільки ввечері скористайтеся гребінцем, потім нахиліть голову вперед і збийте волосся руками, щоб надати їм ефектний об’єм.

Подбайте заздалегідь про мінімальний необхідний арсенал засобів для укладки на робочому місці: лаку для волосся, гребінці та Стайлер. Тоді за пару хвилин ви зможете зробити зачіску з нуля або ж поправити невеликі похибки тієї, що була створена з ранку.

Відмінною паличкою-виручалочкою, якою користуються багато стилістів, щоб оновити зачіску, є сухий шампунь. Якщо ви не встигли вимити голову з ранку, то цей засіб допоможе надати волоссю свіжість. Розпорошите його по проділах, потім пальцями помасажуйте голову і ретельно розчешіть масажним гребінцем. Перед укладанням ще раз нанесіть сухий шампунь по всій довжині, щоб вона протрималася цілий день.

Якщо до кінця дня зачіска все-таки втратила первісний вигляд, можна скористатися суперпростим прийомом: зібрати волосся в пучок – вільний або тугий. Для цього зробіть хвіст і оберніть його  волоссям, закріпивши гумкою або шпильками. Зверху зафіксуйте лаком. Таке укладання буде доречно виглядати на будь-якому заході.