Як зміниться ваш організм, якщо ви перестанете їсти м’ясо

Як зміниться ваш організм, якщо ви перестанете їсти м’ясо

Квітень 1, 2017 0 By admin

Але найчастіше ніхто з представників цього, безумовно, гідного руху не може виразно пояснити, що ж чекає їх раптових послідовників. Повна відмова від м’яса досить сильно відіб’ється і на самопочутті, і на зовнішньому вигляді, і на настрої.cf2ba7dfae654f84dcab5e34bd3ede6b

У його складі багато того, без чого організму буде важко впоратися з щоденним стресом. Чи варті такі жертви вегетаріанської філософії, можна дізнатися, проаналізувавши поступові зміни людського тіла під впливом відмови від м’ясних продуктів.

Не вистачатиме білка

Подобається вам м’ясо чи ні, але це найдоступніше джерело білка, який життєво необхідний нашому тілу. Правда, тут істотну роль грає особливість кожного конкретного організму і його потреби в білку. Однак невеликий шматок м’яса містить всього 21 грам протеїну.

Ви не отримаєте деякі поживні речовини

Можливості заповнити запаси білка і правда безмежні навіть за відсутності м’яса. Однак є такі поживні речовини, які в інших місцях важко добути. Це, наприклад, вітаміни групи В і залізо. Тому експерти рекомендують приймати штучні добавки і вітамінні комплекси, якщо ваш раціон більше не буде включати м’ясних продуктів.

Втрата ваги

Хтось назве це вдалим схудненням, а хтось буде сумувати за дорогоцінними кілограмами м’язової маси. У будь-якому випадку зникнення з раціону дуже калорійних м’ясних продуктів позначиться на вашій вазі. Навіть якщо ви заміните їх рибою, куркою або бобовими, все одно кілька десятків калорій в добовій нормі не дорахується. Якими б ефективними замінниками їх не називали, по калорійності вони набагато менше.

Знизиться шлунковий дискомфорт

Червоне м’ясо перетравлюється набагато повільніше, ніж інші продукти. Тому воно нерідко викликає проблеми у шлунково-кишковому тракті. Цікаво, що набагато більш інтенсивно вони проявляться саме в момент відмови від м’яса, оскільки організм зіткнеться з незвично великим обсягом клітковини, до якої не звик. Але це дуже швидко пройде і в подальшому проблем зі шлунково-кишковим тракту стане помітно менше.

http://invaders.com.ua/