Ідеальна шкіра в домашніх умовах: медики назвали 7 головних продуктів, під рукою у кожного

Ідеальна шкіра в домашніх умовах: медики назвали 7 головних продуктів, під рукою у кожного

Жовтень 3, 2019 0 By admin

З’явився прищик, а то й кілька – це все ще проблема, що хвилює багатьох. Прищі не тільки негарно виглядають, але і повідомляють, що на шкіру впливало негативний зовнішній вплив. У спробах позбутися прищів люди купують десятками різноманітні косметичні засоби, п’ють вітамінні комплекс. 

Але є рішення значно простіше і в десятки разів дешевше: вчені рекомендують слідкувати за своїм харчуванням. Від того, яку їжу ви вживаєте, може безпосередньо залежить стан не тільки шкіри, але і всього організму.

Експерти винесли список продуктів, вживання яких поліпшить стан вашої шкіри і допоможе позбутися від прищиків:

1. Вода

Вчені радять пити звичайну воду і скоротити споживання інших напоїв. Хочеться пити – візьміть пляшечку води. Вода сприятливо впливає на весь організм. 

2. Зелений чай

Зелений чай високої якості відмінно бореться з прищами. Речовина катехін, яка входить до його складу, має протизапальний ефект. Чай також протистоїть активним радикалам.

3. Риба і м’ясо

Розумне споживання риби і м’яса завдяки вмісту в них білка, як кажуть вчені, може сприяти загоєнню прищів.

4. Оливкова олія

У натуральному оливковій олії незамінні жирні кислоти – вони особливо корисні для шкіри. Оливкова олія допомагає шкірі очиститися і підтримує її в тонусі.

5. Горіхи і пшениця

Вони є джерелом таких неймовірно корисних речовин як омега-3 масла і селен, які допомагають клітинам організму відновлюватися. Тим самим вони оновлюють шкірний покрив. А селен додатково сприяє очищенню шкіри. 

Важливо розуміти, що вживання запропонованих продуктів не вирішить проблему, але може значно поліпшити ситуацію. Для повноцінного відновлення шкіри необхідно звертатися до фахівця.

Джерело