10 зачісок, які чоловік не оцінить гідно

10 зачісок, які чоловік не оцінить гідно

Квітень 3, 2018 0 By admin

Ставлення чоловіків до жіночих зачісок не завжди збігається з модними тенденціями. На жаль, не всі вони здатні гідно оцінити і прийняти нововведення, які диктує нам світ моди. Та й жінки, в своєму прагненні сподобатися чоловікові, не завжди здатні мислити адекватно. Представляємо вам ТОП 10 зачісок, які краще не робити, збираючись на побачення, особливо на перше.

Ультрамодне фарбування

Якими б модними були райдужні відтінки вашого волосся, адекватний чоловік, навряд чи зможе їх оцінити. Швидше він вирішить, що ви зійшли з розуму або у вас криза середнього віку. На жаль, у вас швидше за все не буде можливості пояснити йому, що це останній писк моди і ви просто намагаєтеся не відставати.

Гулька наспіх

Така зручна і  недбала ґулька, яка подобається багатьом жінкам, не додасть вам балів на побаченні. Чоловіки вважають, що це зачіска домогосподарки в розпал «синдрому Попелюшки». Прийшовши на побачення в такому вигляді, ви ризикуєте ненароком скривдити чоловіка, адже він може подумати, що ви абсолютно не готувалися до вечора.

Хвостики

Якщо ви вирішили піти на побачення зробивши два хвостика — негайно зупиніться! Це мило виглядає на дівчинці-підлітку, але ніяк не на дорослій жінці. Не варто думати, що дитячі хвостики вас роблять молодшими, швидше за все ви будете виглядати нерозумно, ніж молодо, а тому замисліться, поки не пізно.

Дреди

Не варто й згадувати про те, що цей кошмар давно вийшов з моди. На жаль, деякі жінки досі спотворюють своє волосся дредами. Крім того, що вони просто огидні на дотик, вони ще й не гігієнічні. Думаю, жодна жінка не хоче, щоб чоловік, дивлячись на неї, згадував Децла.

Начісування

Як би сильно вам не хотілося вразити чоловіка своїми об’ємними волоссям, не варто його начісувати. Це нагадує зачіски 60-х років, не думаю, що вам хочеться, щоб ваш чоловік вважав, що ви застали ті часи. Ці зачіски виглядають неприродно і ваш співрозмовник, замість того, щоб стежити за розмовою, постійно буде роздумувати над тим, яка ж доля спіткає Пізанську вежу на вашій голові.

Нарощене волосся

Тут думки чоловіків і стилістів сходяться. Таке волосся виглядає неприродно, що само по собі вже відкидає моду майбутнього сезону. Погодьтеся, торкаючись до жінки, чоловік не повинен міркувати про тваринне походження її волосся. Як би сильно вам не хотілося подовжити волосся, краще почекайте, поки це зробить сама природа, а до тих пір, ви можете вибрати собі стильну зачіску і на коротке волосся.

Заколки і бантики

Не варто впадати в дитинство, або ж ваш кавалер може вирішити, що ви впадаєте в маразм. Яскраві заколочки, бантики і резиночки НЕ послужать вам хорошою службою.

Африканські косички

Всьому свій час і місце. На романтичній вечері, африканським косичкам робити нічого. По-перше, це знову таки, неприродно, а по-друге згідно з дослідженнями, чоловікам не подобається бачити свою даму в подібному вигляді. Як і у випадку з дредами, втрачається тактильне сприйняття м’яких жіночих локонів, замість цього розчарований чоловік отримує канатики, які стирчать з голови жінки.

Велика кількість засобів для укладання

Як би красиво не дивилися вигадливо загнуті локони, чоловікам не подобається, коли волосся жінки перетворюються в дерев’яне покриття голови. Краще натуральні локони,  які недбало спадають, ніж ідеальні кучерики, в які можна цвяхи забивати.

Мокрий ефект

Якщо ви не плануєте побачення в басейні, то ефект мокрого волосся буде зайвим. На жаль, більшість чоловіків не здатні оцінити зусиль, які ви доклали для створення цього лука, вони вважають, що ви просто не помили голову.

Джерело