10 способів побачити світ безкоштовно

10 способів побачити світ безкоштовно

Серпень 7, 2016 0 By admin

Якщо ви молоді і не маєте достатньо грошей, але є бажання подорожувати, ви можете поєднати корисне з приємним і побачити світ

Пропонуємо вам 10 способів, як побачити світ безкоштовно:

1. Каучсерфінг (Couchsurfing)

Є в інтернеті ресурс, на якому зібрані пропозиції безкоштовного житла від звичайних людей, які проживають в самих різних країнах. Вони так люблять спілкуватися і знайомитися з новими людьми, що готові надати нічліг туристам абсолютно безкоштовно, а, можливо, навіть погодяться провести для Вас екскурсію по місту. Потрібно тільки вибрати місто і зв’язатися з адміністрацією.

2. Біржа допомоги (Help Exchange)

Завдяки “Біржі допомоги” можна забезпечити себе досить тривалим безкоштовним проживанням та харчуванням – натомість треба буде тільки трохи попрацювати. Як правило, це звичайна нескладна робота на кілька годин в день. Тож вибирайте роботу до смаку, і вперед до подорожей.

3. Знайди команду (Find a Crew, Vagabond Sailing)

Ці ресурси стануть у пригоді тим, хто любить морські подорожі по світу. Головне, щоб не запаморочилась голова і щоб вам було що запропонувати команді морського судна. Втім, навіть якщо ніяких морських навичок немає, але голова на плечах є – робота обов’язково знайдеться.

4. Черепашачі команди (Turtle Teams)

Проживання на екзотичних островах обходиться туристам в копієчку. Але якщо приєднатися до захисників природи і спробувати спільно рятувати морських черепах, то можна відправитися в подорож, не вдаючись зо зайвих витрат. Роботи в таких організаціях ніколи не бракує, навіть така проста, як спостереження за поведінкою тварин.

5. Піша подорож вихідного дня (Trip Leader for HF Holidays)

Якщо на довгу подорож немає часу, а відправитися куди-небудь все одно хочеться, обов’язково загляньте на цей ресурс. Ось тільки необхідно розуміти, що піший похід – це прогулянка хоч і захоплююча, але досить важка і вимагає певного рівня витривалості, а також наявності туристичного спорядження і хоча б спальника.

6. Молодь в дії (Youth in Action)

Тим, кому немає 30-ти , але у кого ще є бажання вчитися, можна скористатися програмою, яка виплачує гранти європейським некомерційним організаціям, які влаштовують різного роду тренінги та освітні програми. Варто тільки подати заявку на обране вами навчання, і Вам нададуть безкоштовне харчування і житло, а також відшкодують 70% від вартості перельоту. Саме навчання, звичайно ж, теж безкоштовне.

7. Добровольці ООН (United Nations Volunteers)

Ставши волонтером ООН, Ви зможете не тільки безкоштовно об’їздити світ, а й здорово допомогти людству.

8. Добровільні захисники природи (Conservation Volunteers)

Ця організація також дозволяє безкоштовно подорожувати і заодно надавати допомогу нашій планеті.

9. Проект “7” (SE7EN)

Ресурс розміщує волонтерські вакансії з усього світу, а це означає, що Ви зможете знайти відмінну роботу в будь-якій бажаній точці земної кулі. Як щодо вивчення Лимонних акул на Багамах? Вибирайте, варіантів безліч.

10. Всесвітні можливості на органічних фермах (WWOOF)

Любителі органічних продуктів і здорового способу життя в цю організацію впишуться ідеально. Тільки ось заради безкоштовного житла і їжі Вам потрібно буде шість годин відпрацювати на фермі. Зате потім ви можете бути абсолютно вільні.

http://poltava.depo.ua/