13 типів чоловіків, яких жінки терпіти не можуть

13 типів чоловіків, яких жінки терпіти не можуть

Лютий 10, 2018 0 By admin

Ми вирішили продемонструвати вам 13 типів чоловіків, на яких жінкам навряд чи варто витрачати свій час і душевні сили.

Насилує поглядом

Ні, це не той погляд, від якого кидає в приємне тремтіння. Такий чоловік дивиться так, що відчуваєш себе соковитим стейком перед псом, якого пару діб не годували, тримають на прив’язі, і він ось-ось зірветься. Чоловіки, правда, не треба так.

Бридливий

Він здатний прийти в ресторан зі своїм набором посуду. З більш приземлених випадків це будуть постійні нагадування не пити з його гуртки, не брати його навушники, ретельно стежити за кожним своїм волоском. Бр-рр… Витримати такого може лише така ж прискіплива чистюля!

Селфімен

Він ніби ідеальний. Білі зуби, ідеальна шкіра, відкритий погляд – це і багато іншого він може створити, лише клацнувши пальцями по екрану телефону, в якому вільного місця не залишилося через додатки для селфі. Він чітко знає всі свої «робочі» сторони. Фотографується завжди і всюди. А нам частіше все-таки хочеться відчувати себе потрібною і красивою, а не спостерігати за самозамилуванням чоловіка.

Липкий

Цей ні в якому разі не пропустить нагоди торкнутися, помацати або погладити. Причому це буде магічним чином ненав’язливо або випадково. При розмові він буде всіляко намагатися встати ближче, ігноруючи всі ваші спроби натякнути, що існує особистий простір. Ай-яй-яй.

Скупердяй

Одна справа, коли грошей дійсно немає, і зовсім інша, коли вони є, але їх болісно шкода витратити на морозиво для вас. Так уже склалося, що еволюція змушує нас бачити в чоловікові добувача. І якщо він завалив мамонта і приховав його, то очевидно, що шанси на спаровування і обзаведення потомством у нього мізерно малі.

З довічною претензією

Найчастіше це непривабливий хлопчина «з запахом дублянки». Вічно похмурий і всім незадоволений, немов весь світ йому просто заважає жити. Для нього всі жінки – дурепи, інтриганки, розпусниці і, звичайно ж, недостатньо хороші для нього. Загалом, з таким «ідеалом» зовсім не хочеться мати справи.

Троцький

Це не закривається рот, багатослівно і плутано розповідає про що завгодно і невпопад. Година спілкування, а якщо бути точніше, вислуховування такого чоловіка стомлює так само, як посилене годинне тренування. Діяти він не вміє. Вся його енергія йде на слова. А там, де є порожні слова, там багато порожніх справ.

Вонючка

Такий чоловік доставляє «нюхові» страждання. На тлі його постійно смердючого запаху пахв тьмяніють навіть його блакитні очі. У такого типу чоловіків ще є шанс виправитися і не бути в цьому нашому списку. Дерзайте!

Боягуз

Ніхто не говорить, що він обов’язково повинен лізти в бійку в темному провулку з негідниками, у яких обмаль у руках. Ні, але стояти осторонь і нервово гризти нігті, в той час як вас ображають в черзі в супермаркеті, – це теж не вражає.

Мачо-хвалько

Всі його помисли тільки про одне. І він цього абсолютно не приховує. Навпаки, він готовий розповісти вам і всьому світу про всі свої плотські втіхи в найдрібніших подробицях. Можливо, єдиний, кому це буде дійсно цікаво, – це сексопатолог.

Розумник і всезнайка

Це чоловік, повний незрозумілих ідей і міркувань. Він готовий процитувати всіх класиків і філософів. У нього завжди знайдеться відповідь на будь-яке питання. Може, це і непогано, але крім усього іншого він ніколи не упустить можливості повчити вас, що і як треба робити. Ось це-то й ненависне.

Скиглій

Цей чоловік – типовий невдаха. Всі розмови з ним зводяться до того, що він такий нещасний, що він страшно втомився на роботі, що його ніхто не цінує і не розуміє. Загалом, нити і бити на жалість – типова його поведінка.

Мамин синок

«А ще мама називала мене Баранчик, так як я був страшенно кучерявим…» – з дитячим розчуленням він розповідає вам про себе. Якщо ви почуєте подібне, то біжіть і не озирайтеся! Його життя цілком і повністю контролюється мамою. Чи варто говорити, що сподіватися на опору і підтримку в особі такого чоловіка неможливо.

Джерело