26 років тому в автокатастрофі загинула принцеса Уельська Діана

26 років тому в автокатастрофі загинула принцеса Уельська Діана

Серпень 31, 2015 0 By admin

31 серпня 1997 року в автомобільній катастрофі загинула принцеса Уельська Діана. Діана була першою дружиною принца Уельського Чарльза, який є спадкоємцем британського престолу.

У тій же автомобільній катастрофі загинув і друг леді Ді Доді аль-Файєд, а також водій автомобіля. Обидва чоловіки померли на місці трагедії, а Діана залишила цей світ через дві години в місцевій лікарні, куди її доставили відразу ж після ДТП.

Принцеса Діана завжди була на виду. Вона вважалася однією з найпопулярніших жінок у світі. За деякими даними, вона була жінкою, яку найбільше фотографували. вона активно займалася благодійністю, відвідувала країни третього світу, їздила в різні лікарні та надавала допомогу стражденним людям. Також Діана була захисницею тварин, виступала проти виробництва протипіхотних мін, брала участь в роботі організацій по боротьбі зі СНІДом.

За кілька місяців до того катастрофи вона продала свої найкращі вбрання, виручивши за них три мільйони доларів. Всі гроші вона віддала на благодійні цілі.394c908-diana450