23 березня – День Ангела Галини

23 березня – День Ангела Галини

Березень 10, 2018 0 By admin

Галина – це ім’я грецького походження, яке в перекладі означає спокійна, безтурботна. Вона володіє твердими рисами, завжди впевнена в своїй правоті. Життєрадісна і творчо обдарована.

Незважаючи на те, що зовні вона часто виглядає скромно, здатна на дивовижну працездатність. Часто йде на подвиги і самопожертву. Як правило своє життя вона присвячує родині та близьким.

Характер іменинниці

Галина відрізняється завзятістю. Вона твердо і впевнено йде по своєму життєвому шляху. Володіє умінням виходити з усіх складних ситуацій. Завдяки вмінню бути привітною і знаходити з усіма спільну мову, Галина є прекрасним і вірним другом. Дівчина носить це ім’я буде хорошим організатором.

Вона добра і «заводна». Ніколи не буде мстити за заподіяний їй шкоду. Дівчина з таким ім’ям і сором’язлива в чужих компаніях, але це тільки до того моменту поки добре не роззнайомився з компанією. Їй властиво бути або мовчуном, або балакучою.

З раннього дитинства Галина схильна до частих інфекційних захворювань. Вона часто страждає на таке захворювання як фарингіт. У міру примхлива, але досить вимоглива. У спілкуванні з однокласниками і однолітками не прагне бути лідером. У школі вчиться на відмінно. Як в юному, так і в дорослому житті їй чужі пересуди. Вона не водить інтриг і пліток. Галина трудівниця, але незважаючи на це вона завжди виглядає привабливо і чарівно.