7 речей як варто викреслити з резюме

7 речей як варто викреслити з резюме

Квітень 28, 2016 1 By admin

У резюме можна не тільки не вказати якусь важливу інформацію, але і написати зайве. Ми зібрали поради експертів про те, що б вони рекомендували викреслити з резюме прямо зараз.

1. Інформація про загальні навички

Уміння користуватися такими програмами, як Word або Excel, давно стало нормою для будь-якого офісного працівника. Такі дані ніяк не додадуть вам плюсів перед іншими претендентами в очах роботодавця.

2. Особисті дані

Роботодавцю необхідно продемонструвати ваш професійний портрет, а не подробиці всього особистого життя. Так що дані про сімейний статус або інформація про дітей буде зайвою.

3. Іноземні мовою на мінімальному рівні

Якщо ви захоплювалися вивченням різних мов, в резюме варто вказати тільки ті, які ви знаєте на достатньому рівні (наприклад, не нижче середнього). Довгий перелік мов, з яких ви знаєте всього кілька фраз або базових понять, може говорити роботодавцю про те, що ви не змогли сфокусуватися і довести рівень володіння мови до прийнятного рівня.

4. Детально описаний досвід, яким більше 10 років

«Старий» досвід тільки займає місце – краще обмежитися коротким описом компанії, посади та ключовими досягненнями.

5. Робоча e-mail адреса з «несерйозною» назвою

Відправляти своє резюме і вказувати в якості контактних даних варто особисту електронну адресу, в назві якого вказано ваше ім’я або ініціали та прізвище. Ні робочий e-mail, ні особиста адреса з будь-якою «грайливою» назвою (наприклад, sonlnyshko123) не підійдуть. Якщо у вас немає такого e-mail, його створення займе всього кілька хвилин.

6. Досвід, списаний з посадової інструкції

Описуючи досвід, зосередьтеся не так на загальному характері вашої посади, а на конкретних досягненнях в компанії і завданнях, які ви виконували, щоб показати роботодавцю що ви вмієте і які ваші сильні сторони.

7. Непрацюючі посилання

Якщо ви хочете додати в резюме лінк, наприклад, на свою сторінку в LinkedIn, веб-сайт, портфоліо проектів – перевірте перед відправкою, чи правильно ви скопіювали або надрукували адресу, чи є актуальною посилання і чи можна по ній перейти на ваш профіль.cv-errors

http://rework.com.ua/