7 хитрощів, які гарантують ідеальний макіяж

7 хитрощів, які гарантують ідеальний макіяж

Травень 28, 2015 0 By admin

Косметика сьогодні є невід’ємною частиною будь-якої жіночої сумочки. Вона використовується для того, щоб підкреслити достоїнства і приховати недоліки вашого обличчя. Розуміючи важливість косметики, ми постараємося дати вам поради про те, як нею потрібно правильно користуватися.

1. База. Основа формує весь макіяж. Для того щоб вона лягла рівно, ви повинні очистити і зволожити шкіру обличчя. Для нанесення тонального крему використовуйте кінчики пальців або вологу губку. Засіб слід класти на лоб, ніс, щоки, підборіддя і область шиї. Також ретельно стежте, щоб основа діставала волосистої частини голови. В іншому випадку ви отримаєте ефект маски.

2. Консілер – універсальна річ, яка може приховати прищі, шрами, темні круги і плями на обличчі. Після нанесення його слід добре розтушувати.

3. Перш ніж наносити тіні для повік, нанесіть основу нейтрального кольору. Не слід їх підбирати під тон одягу. Тіні повинні підходити вашому відтінку шкіри. Їх потрібно накладати по всьому століття починаючи з внутрішньої частини і закінчуючи межами очі. Два або три кольори тіней можуть використовуватися разом. Але врахуйте, що при такому підході вам буде потрібно ретельне змішання квітів, щоб уникати грубих переходів відтінків.

4. Олівець для очей повинен лягати максимально близько до лінії росту волосків. Це допоможе створити ефект густих і пишних вій. Ви можете використовувати не тільки чорний олівець для очей. Синя, коричнева і зелена підводка може виглядати також дуже ефектно.

5. Туш можна назвати “чарівною паличкою”, оскільки вона допомагає створити ефект довгих і пишних вій, навіть якщо природа вас обділила в цьому плані. Після нанесення першого шару туші вам необхідно почекати, поки вона не висохне. Після цього ви можете повторно нанести засіб на вії. Також ви можете використовувати спеціальну гребінець, щоб видалити грудки туші і прочесати волоски.

6. Потріскані губи потрібно покривати спеціальним бальзамом перш, ніж нанести помаду. Тонка основа дозволить їй правильно лягти і довго зберігати свій колір. Також ми рекомендуємо вам окреслювати губи лайнером, у якого колір трохи темніше, ніж у помади. Завдяки олівцю для губ ви можете виправити їх форму. Також ця виверт допомагає помаді не розтікатися. Якщо ви хочете зробити губи повними і привабливими, то на серединку кожної з них нанесіть блиск.

7. Рум’яна повинні бути обрані згідно тону шкіри. Якщо ви використовуєте порошкові засоби, то необхідно позбавлятися від його надлишку на кисті перед застосуванням. Вам потрібно посміхнутися і на яблука щік нанести рум’яна. Добре розітріть, щоб не вийшли плями, як у клоуна! Ми сподіваємося, що наші поради і маленькі хитрощі допоможуть вам створити ідеальний макіяж на всі випадки життя!

http://myledi.net/