Чи варто вірити у сумісність імен і знаків зодіаку?

Чи варто вірити у сумісність імен і знаків зодіаку?

Вересень 12, 2017 0 By admin

Ім’я, дане від народження — залишає свій, особливий відбиток на долю будь-якої людини завдяки планет — покровителям. Астрологи вважають, що сумісність імен і знаків зодіаку наділена особливою енергетикою, яку краще не ігнорувати при виборі імені.

Потрібне людині ім’я знаходиться завдяки зв’язкам букв імені і гороскопу планет. Якщо ім’я підібрано правильно, ви опинитеся в поле благодатних для вашого організму вібрацій звуку.

Невдало підібрана сумісність імен і знаків зодіаку цілком можливо послабить хороші характеристики знака, до якого ви належите, а з ними можуть стати слабше і ваші можливості дані від природи. Бувають випадки, коли невідповідний ім’я чинить несприятливий вплив на людську долю. У цих випадках астрологи рекомендують знайти трохи інший варіант для імені, наприклад, скорочений варіант.
І навпаки, коли сумісність імен і знаків зодіаку входять в хороший резонанс, то удача в справах вам гарантована.

Сумісність з іншими знаками зодіаку — можна сказати ціла наука. До неї вдаються, коли вибирають партнера в житті, можна простежити свої відносини з колегами і родичами. Існує багато літератури, де можна знайти імена, які хочеш перевірити на сумісність у різних сферах життя. Сумісність знаків зодіаку жінка приділяє особливу увагу, особливо якщо стоїть питання про вибір партнера.

Аналогічний алгоритм розраховує сумісність знаків зодіаку, дати народження людини. Ви зможете перевірити свого партнера, колег, своїх друзів. Таким чином, ви зрозумієте, які стосунки будуть з ними складатися, де чекати підступу, кому можна довіряти. І це ще не весь список питань, на які може дати відповідь сумісність імен або зодіакальних знаків.

Але виникає цікаве питання: «Як точна наука про сумісність імен і знаків зодіаку? І чи варто довіряти їй повністю?». Однозначно цілком довіряти не варто, все відносно і узагальнено. Ми ж знаємо, немає правила без винятку, а часом дуже часто спостерігаємо, як два несумісних з імені, за вдачею, за темпераментом людини мирно уживаються разом іноді навіть все життя.

Відомий вчений з України Борис Хигир, проробив величезну працю і зібрав велику кількість інформації, саме про сумісність людей. У нього можна замовити сумісність знаків зодіаку на 2014. Він збирав саме сумісність імен. Вчений видав книгу, яка стала бестселером. У своїй книзі він стверджує, що значення імен впливає на взаємини людей. Дуже важливий момент при побудові відносин чоловіком і жінкою. При цьому імена впливають буквально на все, на щоденне спілкування подружжя, великий вплив надає сумісність і на сексуальні відносини. Його теорію можна перевірити самим. Достатньо взяти знайомого вам людини, і порівняти всіх його партнерів. Ви неодмінно помітите, що всі вони володіють схожими рисами у характері й у зовнішності.

Так що при виборі партнера, зверніть увагу на його ім’я — це може вберегти вас від невдач і знайти свою щасливу половинку.

Крім нашого імені, на долю великий вплив мають сумісність знаків зодіаку по роках. Ви помиляєтеся, якщо думаєте, що гороскопи — це набори фраз і характеристик людини, підібрані так, що підходять кожному. Немає. Люди вже тисячу років тому записували точний час народження людини і спостерігали, як це впливає на його подальшу долю. Тому зібрана інформація, якою ми володіємо сьогодні — це результат роботи тисяч вчених усього світу, вони ведуть свої спостереження вже багато років, вивчаючи всі загадки зоряних знаків.

Сумісність імен і знаків Зодіаку з точки зору астрології

Овен

Представниці слабкої статі, імена яких впливає планета Овен, є найбільш самостійними з усіх знаків. Це жінки з особливим почуттям власної гідності, з доброю інтуїцією до якої вони прислухаються частіше, ніж до свого розуму. Для Овнів сумісність знаків зодіаку, дати народження відіграє велику роль. Вони наполегливі у своїх бажаннях, не терплять заперечень, примхливий. Овни жінки хороші співрозмовниці, нудно з ними ніколи не буває, але вони дуже ревниві і честолюбні.

Завойовувати таких жінок непросто. Вони звертають увагу на сумісність знаків зодіаку в шлюбі і ставляться до цього серйозно. Воліють агресивних чоловіків, сильних характером і сильних фізично.

Багато жінок навіть не здогадуються, що сумісність імен і знаків зодіаку відіграють чималу роль в житті людини. Наприклад, що народилися під знаком Овна, прекрасно підходять імена: Галина, Олександра, Алла, Анжела, Василина, Анастасія, Дарина, Лариса, Жанна і Надія.

Овни-чоловіки теж приділяють увагу сумісність імен і знаків зодіаку, вони практичні і життєрадісні. Чоловіки цього знака наділені красивою зовнішністю, хорошими манерами, виховані, люблять спілкуватися з людьми. Астрологи вважають, що є відмінна сумісність знаку овна і ім’я Андрій. Добре сумісні імена: Аркадій, Олександр, Борис, Володимир, Юрій, Адам, Богдан, Єгор і Степан.

Хорошою сумісністю з іншими знаками зодіаку відзначені імена, які добре підходять Стрільцям і Левам. Погана ідея називати Овна іменами, які підходять для знаку Тельця.

Телець

Жінка — Телець дуже запальна, енергійна. Але, незважаючи на це, вони ідеальні матері і домогосподарки, дуже практичні, у них реалістичний склад розуму. Особливу увагу звертають на сумісність знаків зодіаку років, завдяки чому їх шлюбні союзи міцні і стабільні Вони дуже жіночні, для них домашній вогнище і діти стоять на першому місці. Ці жінки дбайливі і вірні партнерки.

Астрологи розрахували, що хороша сумісність імен і знаків зодіаку для жінок це — Зоя, Антоніна, Вероніка, Василина, Наталя, Віра, Ірина, Діана, Інна, Катерина, Вікторія, Марія, Марина, Поліна. Вдала сумісність Тільця з ім’ям Оксана. Для представників цього знаку вкрай важливо дбає про свою зовнішність.

Чоловіки з іменами Тельця дуже романтичні і дуже сексуальні. Це не заважає їм бути вірними і відданими партнерами, приклад ідеальних батьків. Сумісність знаків зодіаку в шлюбі для Тельців грає не другорядну роль, вони вибирають партнерку надовго.

Астрологи упевнені, що чудова сумісність з Тельцем у Іллі і Антона. Також прекрасно сумісні з цим знаком: Анатолій, Олександр, Артур, Василь, Вадим, Денис, Михайло, Єгор, Матвій, Микита і Павло. Тельці дуже життєрадісні і отримують все, що задумають, дуже наполегливі.

Хорошою сумісністю імен і знака зодіаку Тільця є імена, добре сумісні зі знаком Терезів, Рака, Риб і Козерога. Імена, відповідні Овну, не підійдуть Тельцям.

Імена, відповідні Близнюкам

Жінка — Близнюки володіє чарівністю, вона дуже мінлива і допитлива. Представниці цього знаку легко сходяться з людьми, веселі і дотепні. Близнюки хочуть, що б сумісність знаків зодіаку, дати народження, давала їм впевненість у партнері. Ці жінки починають закохуватися рано. І завоювати їх дуже важко. Все життя вони в пошуку партнера. Але це чудові господині, прекрасні коханки і дружини.
Сумісність імен зі знаками зодіаку була відома досить давно. Астрологи упевнені, що Анжеліка це типовий Близнюк. Добре коли вас звати: Аліса, Аліна, Анастасія, Вероніка, Євгенія, Діна, Єлизавета, Олена, Катерина, Ксенія, Інга, Маргарита, Неллі. Володарки цих імен дуже промовисті, дотепні.

Розрахунки астрологів довели сумісність імені Ігор і Микола з зодіаком Близнюки, Крім того, існує ще багато імен, у яких чудова сумісність наприклад: Анатолій, Аркадій, Валерій, Костянтин, Георгій, Данило, Микита, Євген, Макар, Станіслав, Сергій і Юрій. Ці представники чоловічої статі допитливі і знаходяться в постійному пошуку ідей. Вони завжди життєлюбний і легко розстаються зі старими речами.
Добре поєднуються імена зі знаком Водолія, Лева та Діви. Якщо близнюків називати іменами Козерога це принесе їм чимало клопоту.

Які імена поєднуються зі знаком зодіаку Рак

Жінка — Рак: дуже вірна, сентиментальна і відверта. У цих жінок своєрідний склад розуму, шляхетне серце. У них романтичний характер, загострене почуття обов’язку, але разом з тим вони живуть відірвано від реального світу. Дуже жіночні і часто рано виходять заміж. Це дуже вірний знак. Будучи володарем слабкого характеру, жінка знаходить собі сильного чоловіка, який буде їй помічником і захисником від життєвих негараздів.

Знак Рак — добре сумісний з ім’ям Юлія. І такі імена як: Олена, Лілія, Лоліта, Олеся і Яна, теж добре сумісні з цим знаком. Це люди багатого душевного світу з глибокими почуттями. За життя це романтики з м’яким характером, віддані друзі і дружини.

Що ж стосується чоловіків Раків, то тут краще всього сумісні імена Андрій і Максим. Ім’я для хлопчика, який народився під знаком зодіаку Рак можна вибрати з цього списку: Арсеній, Василь, Валентин, Леонтій, Мойсей, Петро. Чоловіки з такими іменами досить емоційні, тому дуже часто стають акторами або обирають творчі професії.
Добре поєднуються з іменами Раку Тельці, Ваги і Риби. Ракам не варто давати імена, які сумісні зі знаком Лева.

Лев

Жінка — Лев безкомпромисна і дуже щира. Жінка, ім’ям якої управляє планета Лева, буде кращою матір’ю, хорошою дружиною і гостинною господинею. Вся серцева теплота віддається оточуючим, не вимагаючи взамін нічого. Це дуже відкриті люди, порядні і життєрадісні. Часто готові пожертвувати собою заради сім’ї. Жінки Леви воліють чоловічу компанію.
Астрологи давно не оскаржують сумісність Олександри зі знаком Лева, і таких імен, як: Аліна, Алла, Вероніка, Дар’я, Діана, Жанна, Христина, Наталя, Троянда, Юліана і Сусанна. Всі ці жінки відкриті натури.

З давніх часів доведено сумісність Едуарда зі знаком Лева, а також таких чоловічих імен як: Олександр, Олексій, Антон, Аркадій, Аполлон, Ілля, Давид, Кирило, Марія, Марко, Данило, Родіон, Руслан, Роберт, Роман, і Ярослав. Володарі цих імен прагнуть бути лідерами і ставлять вищі цілі перед собою. Вони дуже розбірливі і вимогливі у своїх відносинах і відрізняються глибоким складом розуму.

Астрологи упевнені, що хорошою сумісністю зі знаком Лева мають імена, які сумісні з Водолієм, Дівою і Близнюками. І в цей же час імена, сумісні зі знаком зодіаку Рак, на думку астрологів їм абсолютно не схожі.

Діва і сумісність імен

Жінка — Діва: раціональна і врівноважена. Жінка, ім’ям якої керує знак Діви, відрізняється старанністю, точністю, надійністю, відданістю, і акуратністю. Це незамінний працівник, який користується повагою своїх колег. Таких жінок природа наділила не тільки розумом, але і чарівністю. Жінка з відповідним ім’ям для Діви створює свій ідеал так само як і своє особисте життя самостійно.

Діє вона докладно і виважено, зважуючи всі обставини. Однак ці жінки рідко знаходить щастя у сімейному затишку, так як не виявляють своїх почуттів. Хороший вибір імені Ганна і цього знака, це дозволяє відкрити кращі риси характеру. Дівчинці, яка народилася під знаком Діви можна знайти ім’я з списку: Анастасія, Марія, Єлизавета, Зінаїда, Ірина, Інна, Христина, Кіра, Лідія, Раїса, Марія, Регіна та Стела.

Чудова сумісність чоловічих імен Степана і Валентина зі знаком Діви. Для дитини, яка народилася під знаком зодіаку Діва можна вибрати ім’я — Борис, Віктор, Геннадій, Григорій, Гліб, Костянтин, Леонтій, Ростислав, Микита, Станіслав, Сергій, Тимофій, Фелікс і Ернест. Представники цього знака розумні і акуратні, законослухняні, чітко слідують життєвим правилам. Ці чоловіки, які не ризикують, тому впевнено досягають своїх цілей без хвилювань і криз. З них виростають гарні вчителі.

Добре сумісні зі знаком зодіаку імена, сумісні з Близнюками і Водолієм. Погано підходять Дівам імена, які сумісні зі знаком зодіаку Стрільця.

Які імена підходять для Ваг

Жінка — Терези має примхливим, егоїстичним характером. До життя пред’являють великі претензії, люблять комфорт, розкіш, дорогі прикраси і речі. З юності у Терезів велику кількість шанувальників. Мета їхнього життя — вдале заміжжя, а саме заповітне бажання — бути коханою. Астрологи упевнені, що ім’я Олена як не можна краще підходить до знака зодіаку Терези. Імена, які потрапляють під вплив знака Терезів це: Віра, Надія, Людмила, Любов, Софія, Євгенія і Кароліна. Цим жінкам властиво мати гарну зовнішність, від них виходить особлива привабливість при спілкуванні з людьми. Їх примхливість врівноважується чарівністю і вмінням створити навколо себе гарну обстановку.

Астрологи кажуть, що ім’я Олег і Микита добре сумісні зі знаком Терези, А також: Олексій, Артем, Аркадій, Альберт, Філіп, Анатолій, Антон, Веніамін, Віктор, Костянтин, Федір, Йосип, Леонід, Михайло, Павло, Сергій, Семен і Тихон. Представники знаку веселі і ввічливі. В їхньому домі завжди немає недоліку, при цьому вони люблять суспільство і люблять лиск. Цей знак боїться самотності, тому вони завжди мають вірного друга.

Вдалу сумісність Ваги мають зі знаками Рака, Тельця, Козерога і Риб. Безсумнівно, інші імена давати дитині можна, але можливо із-за цього його кращі природні дані можуть не розкритися в повну міру.

Скорпіон і імена

Жінки — Скорпіони відрізняються своєю чесністю, але при цьому підозрілі і трохи потайливі. Цей знак притягує до себе невідомою таємничою силою. Представники знаку, ім’ям яких керує знак Скорпіона, дуже працьовиті, старанні, завжди піклується про інших. Свої здібності можуть застосувати у різних сферах діяльності. Дуже яскраво проявляється в їх характері владолюбство. Жінкам цього знака допомагає розкрити свій потенціал ім’я Катерина, а досягти в суспільстві хорошого положення — ім’я Марія. Для дівчинки, народженої під знаком Скорпіона, добре буде підходити ім’я з наступного списку: Анастасія, Агнеса, Агафія, Таїсія, Марфа, Матильда, Зінаїда, Яна або Тамара.

Що стосується чоловіків хороша сумісність імені Дмитро зі знаком Скорпіона, і цілий ряд імен, включаючи: Артем, Аркадій, Валерій, Оскар, Савелій, Родіон, Ярослав, Пилип, Федір і Юрій. Це імена, які роблять цих чоловіків енергійними, сексуальними і темпераментними. Це дуже впевнені в собі люди, в той же час вони працьовиті і прямолінійні.

Хорошу сумісність знака Скорпіон мають імена, сумісні зі знаками Тельця, Діви і Козерога.

Стрілець і які імена для цього знака сумісні

Жінка — Стрілець відрізняється практичністю, незалежністю і екстравагантністю. Вона захоплена мистецтвом, любить тварин. Це дуже спритна, практична, володіє неабияким розумом і таким же характером жінка. Будь-яка сфера діяльності їй по плечу. Жінкам сильно допомагає сумісність знаку зодіаку та імені Василина, а також таких імен, як: Аліна, Жанна, Діана, Маріанна, Марина, Муза, Мартіна, Катерина, Тамара, і Варвара. Ці жінки дуже незалежні. Вони захоплені мистецтвом і володіють багатою фантазією. Завжди і скрізь домагаються свого. Легко знаходять підтримку від вищих сил і людей.

Чоловікам, народженим під цим знаком, допомагає в житті ім’я Олександр, Іван, Василь, В’ячеслав, Єгор, Георгій, Микола, Станіслав, Степан і Юрій. Ці чоловіки дуже добродушні, що не заважає їм бути мужніми, стійкі до життя і красномовними. Це мандрівники і відкривачі нових просторів. Великі оптимісти, вони з легкістю долають різні перешкоди і не піддаються зневірі.

Вдалою сумісністю зі знаком зодіаку Стрільця мають імена, сумісні зі знаками Овена і Лева. Астрологи застерігають, що не варто називати дитину народжену під знаком Лева іменами, які сумісні зі знаками зодіаку Діви, Стрільця і Козерога, оскільки у нього буде складна доля, а характер його буде важкий.

Козеріг і сумісність імен

Жінка — Козеріг — це незалежна, цілеспрямована, скритна натура. Чим старше вони стають, тим здаються ще більш привабливими. Жінки, якими управляє планета Козеріг, дуже проникливі і розумні. У життєвих обставинах їх відрізняє особлива практичність. Це малообщительный знак, вони живуть більше у своєму внутрішньому світі, куди пускають лише обраних. Такі жінки надмірно стримані в особистому житті, вони стримані і в сім’ї, а в любові дуже часто прохолодні, тому відносини не завжди добре складаються.

Жінкам цього знака допоможе сумісність імені Зінаїда, і сумісність таких імен, як: Віра, Ірина, Кіра, Іда, Софія, Ніна, Наталя, Рената, Поліна, Євгенія, Ольга і Лінда. Вони люблять стабільність і завжди чітко дотримуються загальноприйнятих правил.

Чоловікам астрологи радять такі імена як: Артур, Борис, Василь, Гліб, Максим, Руслан, Кирило, Никін, Петро, Єгор, Едуард і Трохим. Це дуже витривалі чоловіки, витримані і працьовиті.

Добре поєднуються зі знаком зодіаку Козеріг імена, які сумісні зі знаком Раку, Тельця, Ваг і Риб. Не потрібно називати новонародженого Козерога ім’ям, яке сумісно зі знаками Близнюків і Стрільців.

Сумісність імен для Водолія

Жінка — Водолій відрізняються чарівністю, великою працездатністю та безтурботністю вдачі. У будь-якій ситуації вони привітні і прекрасні. Це милі, елегантні створіння які легко захоплюються любовними пригодами, і в цей же час з усією серйозністю поставиться до буденних проблем. Водолії, іменами яких керує знак, чудові подруги, а до людей, вони безкорисливі і чуйні. Такі жінки не вступають у сварки, прямолінійні, не боятися відстоювати свою думку. Астрологи кажуть, що залишатися чарівною і привабливою в житті допоможе ім’я Жанна, а Світлана легко буде справлятися з щоденними справами. Для дівчинки непогано було б вибрати ім’я з списку: Ганна, Аліна, Альбіна, Белла, Влада, Глорія, Ілона, Віталія, Віола, Ізольда, Иллона, Ірина, і Ельза.

Чоловічому знаку допомагає розкрити свій мужній характер ім’я Євген. Ім’я Ян — допомагає долати всі проблеми на життєвому шляху. Для хлопчика, який народився під знаком Водолія підійде ім’я: Андрій, Віталій, Володимир, Владлен, Валерій, Геннадій, Всеволод, Владислав, Герман, Гліб, Іларіон і Іполит.

Найвдалішою сумісністю зі знаком зодіаку Водолія наділені імена, добре сумісні зі знаками Рака і Діви.

Які імена Риб поєднуються найкраще

Жінки — Риби виділяються своєю витонченістю, привабливістю і яскравою індивідуальністю. Представниці цього знаку щиро дарують любов, дуже ніжні і самовіддані, але вимагають такого ж ставлення і до себе. Ці жінки мають м’яке серце, і часто отримують натомість, менше ніж віддають. Якщо почуття партнера щирі, тоді ці жінки дуже вірні і віддані своїм партнерам, це прекрасні мами і турботливі дружини. Жінки, з ім’ям знаку Риб, дуже вміло виявляють духовну гнучкість в різних обставинах і дуже вміло проявлять здібності в різних сферах життя.

Астрологи кажуть, що завжди бути привабливою жінці допомагає ім’я Віра, а сумісність імені Римма — проявляти себе в різних сферах життя. Дівчинку добре назвати ім’ям Аліна, Амелія, Валерія, Єва, Інна, Лія, Лілія, Лада, Березня або Поліна.

Чоловікам, народженим під знаком Риби, допоможе втілити свої задуми в життя ім’я Вадим, а для імені Тимофій — завжди залишатися відкритим і доброзичливим. Хлопчика можна назвати ім’ям Афанасій, Владислав, Василь, Валентин, Ілля, Микита, Наум або Фома.

Вдалу сумісність зі знаком зодіаку Риби будуть мати імена, які пов’язані зі знаками Рака, Тельця, Терезів і Козерога. Інші імена не будуть допомагати проявлятися сильним сторонам характеру і не нададуть хорошого впливу на долю.

Підіб’ємо підсумки

Уявімо, ви народилися під знаком зодіаку Овен, і батьки назвали вас ім’ям, яке належить знаку Стрілець — вам пощастило! Це вдале поєднання, дане вам ім’я перебувати в цілковитій гармонії з планетами і ваші кращі риси знака від цього тільки посилюються.

А якщо ви Близнюк, і ваше ім’я перебувати під дією Козерога — то, на жаль, це не саме вдале поєднання. У вас буде відчуття, що ваше ім’я не підходить вам, будете відчувати небажання на нього відгукуватися, можливо, захочете змінити ім’я. Щоб знати, чи підходить вам ваше ім’я вам потрібно всього лише дізнатися, якому знаку зодіаку воно належить, а потім заглянути в літературу по сумісності знаків зодіаку і імен.

Не треба дивуватися, коли побачите, що ваше ім’я згадується в різних зодиаках — це означає, що воно універсально по суті своїй і перебувати під прицільною увагою декількох планет. Для вас це добре, так як це розширює можливості вашого потенціалу.

Потрібно пам’ятати, що сумісність імен або несумісність не є правилом, це тільки один з безлічі варіантів, що визначають перспективи у вашому житті.

У сучасному світі дуже популярні гороскопи, т. к. дуже хочеться знати заздалегідь, що готує майбутнє, дізнатися схильності свого чада, зрозуміти, з ким краще пов’язати життя, а хто вам не підходить в ролі супутника або партнера по бізнесу. Тому зовсім не дивно, що сумісність знаків зодіаку гороскоп сумісності імен користуються величезним попитом. Припустимо ви Водолій, на жаль, вам не в одну сторону з Тельцем. А взаєморозуміння Мавпи і Дракона — буде міцним і гармонійним. Кирилу не варто одружуватися на Лидие, Марині і Катерині, а шлюб із Маргаритою і Оленою буде мати всі шанси на щасливий кінець.

А потрібно вірити всім радам і навіщо руйнувати своє щастя? Багато хто думає, що тест на сумісність знаків зодіаку майбутніх подружжя або компаньйонів бізнесу обов’язково потрібно зробити. Часом ми самі часто йдемо на поводу свого серця або емоцій, відключаючи свій розум, і нерідко, цим ламаємо своє життя. Скептики впевнені, що сумісність імен, гороскопи сумісності ( китайський, зодіакальний) недостатньо точні, оскільки не враховують, наприклад, життєві принципи, середовище життя людини, його професію, і т. п.

Так потрібно довіряти, коли проводять тест на сумісність знаків зодіаку?
Вірити чи не вірити у сумісність знаків зодіаку — ваша особиста справа. Всі ці тлумачення і всі гороскопи сумісності мають велику похибку, так як їх складають не для певної особи. Засмучуватися не варто, якщо гороскоп сумісності з людиною, якого ви любите, дав негативний результат. Сумісність імені вашого начальника і вас — показує, що вам небезпечно перебувати в одному приміщенні — не сумуйте.

А взагалі вибір імені обумовлене національними традиціями. Багато культур практикують кілька імен. Перше ім’я дається в дитинстві, другий супроводжує в отроцтві, а третє дається людині, коли настає повноліття. Це було прийнято в індіанських племенах. У Китаї, дають молочне ім’я, шлюбне і службове. В нашій традиції ми бачимо, що в дитинстві у нас зменшувально-пестливе, в юності повне, і як показник того, що людина не відбувся, його називають по імені-по батькові, що вважається даниною поваги. У ранній період історії так зверталися тільки до дворянам, людей найнижчих станів окликали зневажливо, і лише шановні удостоювалися повного імені.

В цілому правильний вибір імені дуже важлива подія в житті кожного батька, це перше втручання в життя дитини, тим самим вони направляють у краще русло долю своєї дитини. Дуже часті випадки, що якийсь наитие дає підказку майбутньої матері, як назвати свою дитину, коли він ще не народився. І вірним відповіддю буде слідувати своїй інтуїції. Але все ж часом буде правильним, перед тим, як зупинитися на виборі імені, зіставити його з майбутньою прізвищем і подивитися, як воно буде звучати з майбутнім по батькові. Ну і обов’язково подивіться сумісність імен і знаків зодіаку. Звичайно, ім’я визначає майбутнє життя людини не в такій мірі, як стать, але воно дає дитині на психологічному рівні усвідомлювати себе особистістю, а це дуже важливий фактор.