9 років тому в автомобільній катастрофі загинув Кузьма Скрябін

9 років тому в автомобільній катастрофі загинув Кузьма Скрябін

Лютий 2, 2017 0 By admin

В результаті жахливої автомобільної катастрофи поблизу Кривого Рога не стало відомого українського співака Кузьми Скрябіна.

2 лютого 2015 року близько 8-ї години ранку біля села Лозуватка Криворіжського району Дніпропетровської області сталася жахлива автокатастрофа в якій загинув відомий український музикант Андрій Кузьменко.1rxvwztebqy

Днем раніше, в Кривому Розі відбувся останній концерт музиканта в рамках всеукраїнського турне присвяченому 25-річчю створенню гурту «Скрябін». Концерт зібрав повний зал в Палаці молоді а гроші пішли на допомогу бійцям АТО.

На наступний день, на своєму позашляховику Toyota Sequoia, Кузьма повертався до Києва. На 86-му кілометрі траси Кривий Ріг – Кіровоград авто музиканта зіштовхнулося з молоковозом ГАЗ-53. Як зазначають очевидці події, водій позашляховика не впорався з керуванням на слизькій дорозі та авто винесло на смугу зустрічного руху. Удар був такої сили, що у вантажівки відірвало задній міст. Від отриманих травм Андрій Кузьменко загинув на місці.

В катастрофі також постраждали водій молоковоза та дві жінки, пасажирки обох автомобілів.

5 лютого 2015 року Кузьма був відспіваний в Преображенській церкві Львова. Попрощатися з кумиром прийшли тисячі шанувальників.

Похорони відбулися в закритій сімейній обстановці на кладовищі в Брюховичах. Там Кузьма навіки спочив в родинному склепі.

Існує версія, що насправді аварія була штучно влаштована спецслужбами через гостру критику Андрієм діючої влади, але подібні здогадки так і не були підтверджені жодними фактами.