Ідеальна жінка за знаком зодіаку

Ідеальна жінка за знаком зодіаку

Вересень 5, 2017 0 By admin

Ідеальна жінка за знаком зодіаку. Всі чоловіки хочуть бачити біля себе красиву і розумну жінку, яка буде гарною господинею і прекрасною коханкою. Однак такі якості сильно узагальнені, так як для кожного представника сильної статі вони мають своє значення . Один вважає досконалістю, яка вміє смачно готувати, а другий – підтримуючу ідеальну чистоту, третій взагалі не замислюється про те, чи повинна його дружина володіти кулінарними здібностями, важливіше краса і сексуальність.
І все ж знайти бездоганну супутницю життя можна, якщо звернутися до астрології, завдяки чому ви зрозумієте, хто ваша ідеальна жінка за знаком Зодіаку і зможете вибрати її з багатьох інших.

Козеріг. Жінка-козеріг – здатна зрозуміти приховану чуттєву натуру. Респектабельна, стабільна, спокійна і обережна, шанує сімейні традиції і на все має свої власні судження. Розробляє всі деталі. Романтична.
Чоловік-Козеріг досить таки чуттєвий, тому комфортніше всього йому буде з жінкою, здатної зрозуміти його натуру. Ідеальна жінка – спокійна, обережна, стабільна, респектабельна, здатна мати і відстоювати власну думку про все на світі.
Козеріг хоче, щоб його супутниця була найкращою на світі. Ваша краса, практичність, повага оточуючих – все це вам на руку. Але особливо важливо мати високий соціальний статус. Чим вище, тим краще. Будьте впевнені в собі, захоплені своєю кар’єрою і справою. При цьому вам необхідно надати простір і козерогові – ніколи не будьте нав’язливі і занадто сентиментальні. Ридаюча над мильною оперою жінка приведе його в повний жах.

Водолій. Жінка-водолій – подруга і мати в одній особі. Дружина-натхненниця, яка періодично буде витягувати з нападів ліні, захищати від повсякденної рутини. Словом, кожен день перетворювати на свято. А самі не допускають у відносинах зайвої сентиментальності і ніколи по справжньому не відкривають повністю своє серце.
Чоловік-водолій потребує сильної, наполегливої жінки, яка зможе розбавляти барвами сірі будні. Він полюбить турботливу, ніжну, чуйну жінку.
Водолій цінує, перш за все, духовну спорідненість. Подібність інтересів і захоплень для водолія є дуже важливим моментом у відносинах. Він багато часу проводить з друзями, тому вам необхідно демонструвати до них повну лояльність. Поступливість, уміння знайти гідний вихід з непростої ситуації – все це дуже імпонує такому чоловікові.

Риби. Жінка-риба – з досить тонкою інтуїцією, гуманністю і зовнішнім спокоєм. Завжди вміє стримувати свої емоції, щедра, справедлива і щира. Вибирає партнера довго, але вибір майже завжди виявляється правильним. Жіночна, любов до мистецтва і природи.
Чоловік-риба мріє про ніжну, спокійну, добру жінку. Ідеал для нього – та, яка володіє розвиненою інтуїцією, вміє стримувати свої емоційні пориви, любить мистецтво, природу, щедра, добра, справедлива, щира.
Риби знаходять чарівність в романтичних сентиментальних жінках. Кокетливі, м’які і довірливі дами, готові розплакатися від розчулення, викликають у нього зворушливе почуття прихильності. Ваше вміння показати себе гарною господинею теж дуже до речі, так як рибам подобаються господарські дами, які вміють облаштувати будинок і смачно готувати. Також йому припадуть до смаку ваші друзі – постарайтеся розширити його коло спілкування

Овен. Жінка-овен – гарячий темперамент і рішучість! У той же час вона повинна бути відкритою і щирою, з добре розвиненим почуттям гумору і почуттям обов’язку. Овни дуже ревниві, тому вимагають стовідсоткової вірності. Якщо у вас темне волосся, глибокий погляд, повні, чуттєві губи, середній зріст, жіночні форми, то ви вже в числі його фавориток.
Чоловік-овен дуже вимогливий до своєї супутниці життя. Він хоче бачити біля себе темпераментну, рішучу, відкриту, щиру, але вірну жінку з прекрасним почуттям гумору. Віддає перевагу брюнеткам середнього зросту з пишними, жіночними формами, любить глибокий погляд, чутливі губи.
Овну може сподобатися особа самовпевнена, яскрава, енергійна і безжурна. Будь-які прояви нудьги і пасивності можуть його відштовхнути, а то і викликати повну огиду. Геть побоювання, сумніви і вперед. Також Овен гідно оцінить вашу доглянутість і красу – особливо йому припаде до смаку ваш бурхливий успіх у чоловіків, хоча це його і позлить. Зате змусить повоювати за вас.

Телець. Жінка-телець – здатна легко створити приємну емоційну обстановку і відрізняється хорошими кулінарними здібностями. Ідеальна супутниця тельця володіє спокійним, врівноваженим характером, надійністю і певним ступенем консервативності. До того ж вона інтелектуальна і відповідальна. Ці чоловіки високо цінують дівчат пристрасних, але володіють спокійним і збалансованим вдачею. Зовні це розкішна жінка із земними поглядами на життя.
Чоловік-телець хоче бачити біля себе жінку, яка розділятиме його смаки, здатну творити біля нього гармонію. Ідеальна жінка для нього – спокійна, врівноважена, надійна, відповідальна жінка, яка відрізняється не тільки інтелектуальними здібностями, а й кулінарними.
Телець любить жінок розумних і здорових. Легковажні дурники вивертають його в повний жах і змушують швидко мінятися. Бадьорість і енергійність також зіграють вам на руку – тельцю необхідне джерело, від якого він буде періодично «підживлюватися». Покажіть себе вмілою господинею, і взагалі – майстринею на всі руки. Приймайте сміливі рішення, висувайте цікаві ідеї. Загалом, демонструйте, що на вас можна покластися.

Близнюки. Жінка-близнюк – з особливою душевною організацією. Ідеальна жінка щедра, дружелюбна, безстороння, ерудована. Вміє бачити у всьому прекрасне. Ніколи не стане нав’язувати своє суспільство. Ця пані не допускає істерик з криками і биттям посуду. Вона талановита і добре вихована. Швидше за все, це струнка й тендітна брюнетка зі стрімкою ходою.
Чоловік-близнюк буде в захваті від щедрої, доброзичливої, ерудованої та вихованої жінки. Для нього дуже важливо, щоб його обраниця вміла бачити не тільки погане в житті, але й прекрасне, захоплювалася музикою, малюванням або танцями. Він не потерпить нахабних, нав’язливих жінок, які вважають, що криками і бійками можна вирішувати будь-які питання. Йому сподобається струнка, тендітна брюнетка з легкою ходою.
Близнюкам доведеться до вподоби жінка, яка тримається на деякій відстані. Протипоказана відвертість і розмови на чистоту. Ваша відкрита чиста душа буде йому глибоко байдужа. Близнюки – якраз з тих чоловіків, які люблять таємниці та загадки, а до розгадок втрачають усілякий інтерес. Крім того, ваш обранець постійно повинен сумніватися, а чи так вже ви до нього прив’язані. А, може, і не любите? А, може, у вас хтось є? Словом, інтригуйте .

Рак. Жінка-рак – здатна бути повною альтруїсткою, яка буде задовольнятися малим, а віддавати себе цілком. Зазвичай це блондинка середнього зросту зі світлими очима і роспущеним волоссям. Ідеальною для представника цього знака є жінка – мати, любляча, турботлива, відмінна домогосподарка, присвячена родині і належить тільки йому. Дівчина, яка нагадує матір.
Чоловік-рак мріє про жінку з величезною самовіддачею. Ідеальна жінка для нього: блондинка з довгими, спадаючими на шию і плечі, волоссям і світлими очима. Якщо жінка готова віддавати всю себе цілком, готувати найсмачніші страви, стежити за чистотою оздоблення чоловіки і вихваляти його щохвилини, то вона ідеал для чоловіка-рака.
Рак обожнює тих жінок, які вирішують всі його проблеми. Або хоча б побутові. Він з радістю довірить вам управління у вашій парі, а в зв’язку з цим наділить вас всіма мислимими і немислимими достоїнствами. Інтелектуальна, освічена жінка-лідер – ось його ідеал. Також Рак дуже сентиментальний і романтичний. Вам слід звернути увагу на духовне життя і розвиток вашого внутрішнього світу. Просто красива жінка Рака рішуче не влаштує.

Лев. Жінка-лев – весела шукачка пригод, що обожнює подорожі, дітей та загальні знаки уваги. Це видатна жінка з яскравим, унікальним, часто демонстративним характером. Вона повинна випромінювати внутрішню силу, гідність і впевненість, щоб відзначитися. Дуже важливо, щоб вона мала царську фігуру, була багатою духовно і щедрою.
Чоловік-лев потребує веселої, безпосередньої, активної, позитивної жінки. Його ідеальна супутниця буде яскравою, ефектною, але вірною дружиною, берегинею домашнього затишку, а також любителькою пригод і подорожей. Він оцінить відданість, співпереживання, а також йому сподобається загальна увага оточуючих до його жінки.
Лев любить все незвичайне, блискуче, що виділяється з натовпу. Щоб привернути його увагу, необхідно демонструвати свої найкращі якості, триматися з гідністю і звичайно, ці самі гідності мати. Ваша краса не настільки важлива, скільки важливо вміння себе подати. Крім того, Лева абсолютно несподівано може залучити жінка, абсолютно непристосована до реальності, мрійлива, яка літає в хмарах. Що не скасовує, втім, вашої соціальної значущості.

Діва. Жінка-діва – дуже вибіркова щодо протилежної статі. Володіє м’яким, поступливим характером, всебічно розвинена особистість. Стежить за чистотою будинку і відносин, акуратна, педантична. Вона десять разів подумає, а один раз відповість. Швидше за все, це приємна шатенка з витонченою фігуркою.
Чоловік-діва хоче бачити біля себе покладливу, акуратну, педантичну, всебічно розвинену особистість. Ідеальна жінка здатна зрозуміти його без слів, висловити підтримку і глибину співпереживання простим дотиком руки. Вона стежить за чистотою відносин, робить тільки виважені вчинки.
Діви обожнюють кар’єристок. Ваша ділова хватка, практичність, бажання бути першим і досягти високого службового становища, позитивно вплинуть на його ставлення до вас. Жіночі слабкості, на жаль, доведеться приховати для іншого випадку – тільки вольові і ніколи не сумуючі панянки можуть надовго утримати його почуття. Таким чоловіком можна навіть покомандувати – він дозволить вам це, якщо, звичайно, ви дійсно здатні бути командиром.

Терези. Жінка-терези – здатна задовольнити всі духовні і фізичні потреби. Як правило, вона відмінний сім’янин, але для неї надзвичайно важливим виступає той факт, щоб всі члени сім’ї визнавали її авторитет, вважали сказане слово законом.
Чоловік-терези – ніжний, турботливий, надійний сім’янин, який очікує визнання його авторитету від членів сім’ї. Він шукає жінку, яка зможе задовольнити всі його духовні чи фізичні потреби, буде підтримувати порядок у будинку, слухати його.
Терези гідно оцінять вашу красу і товариськість. Друзі, знайомі, партнери, колеги – якщо ви маєте у них авторитет, якщо вони вас люблять і поважають, то вас полюбить і чоловік знаку терези. Він як ніхто інший прислухається до чужої думки, для нього важливо, щоб обраницю цінували й інші люди теж. Ваша здатність на нелогічні суперечливі вчинки, легке відношення до життя, вміння витончено жартувати теж його притягнуть. Крім того, важливо показати себе особливою інтелектуальною і глибокою.

Скорпіон. Жінка-скорпіон – бойова особа, яка приводить у захват. Володіє прекрасною інтуїцією в інтимному плані і тонко відчуває, що потрібно партнеру. Розумна, сильна, впевнена в собі, але при цьому жіночна.
Чоловік-скорпіон мріє про впевнену в собі, мужню, енергійнуою, жваву персону, яка буде здатна захистити свої інтереси. Його ідеал – сильна жінка з розвиненою інтуїцією, чуттєвістю та чуйністю.
Скорпіон не любить слабких жінок – це з одного боку. З іншого боку, покомандувати їм теж не вдасться. Доведеться якось підлаштовуватися – тобто бути сильною, але другою. Вам припадуть до лиця витончені манери, світський лиск, елегантність. А ось вульгарність і розв’язність відштовхнуть прискіпливого скорпіона назавжди. Дуже важливо, щоб ваші почуття були щирі – фальш скорпіон дуже добре відчуває і не прощає. Він взагалі мало, що прощає, так що тримаєте вухо гостро. Балансуйте: будьте з ним на дистанції, але не холодні; розумні, але не придушуйте його; проявляйте сміливість у вчинках, але уникайте будь-яких жертв.

Стрілець. Жінка-стрілець – великодушна і добросерда жінка. Крім цього, вона повинна бути майстерною коханкою, турботливою матір’ю і економною господинею. А її фізичні параметри повинні бути максимально наближені до стандарту 90x60x90. Чоловіки віддають перевагу жінкам, які мають схожі інтереси, захоплення, пристрасті, з якими приємно подорожувати.
Чоловік-стрілець не упустить справедливу, щиру, стриману, добросерду, великодушну жінку, яка крім того, буде щасливою володаркою ідеальної фігури, відмінною коханкою. Для своєї ідеальної жінки чоловік цього знаку зодіаку відводить місце біля дітей, кухні та церкви. Вона повинна бути дбайливою матір’ю, хорошою господинею, веселою і меткої подругою життя.
Стрілець абсолютно не виносить інтелектуальних жінок. Вони його дратують. Він і без них знає, що йому робити. Тому простота і наліт легкого неуцтва – це якраз те, що потрібно. Нехай він вами не просто керує, а буквально командує. Радьтеся з ним, захоплюйтеся його кругозором, вчіться у нього. Не забудьте при цьому зробити хорошу зачіску і манікюр. І буде вам щастя.

http://happylady.in.ua/