Клінічна смерть допомогла дівчині “хакнути” Всесвіт: грандіозна таємниця розкрилася на межі життя і смерті

Клінічна смерть допомогла дівчині “хакнути” Всесвіт: грандіозна таємниця розкрилася на межі життя і смерті

Березень 17, 2019 0 By admin

Усього на кілька хвилин серце Тілеси завмерло, але, за словами дівчини, вона пробула в “іншому світі” цілу вічність.

Під час клінічної смерті щось показало цій жінці її минулі життя.

Вражаюча історія пацієнтки була опублікована на сайті Near Death Experience Research Foundation, який займається збиранням і дослідженням навколосмертних історій від очевидців.

Відомо, що жінка по імені Тілеса впала в клінічну смерть через тромб в серці і проблеми з легенями. Ускладнення настали у неї після пологів і на її щастя під час нападу поруч з нею виявилася досвідчена бригада медиків.  

Лише на кілька хвилин серце Тілеси завмерло, але, за словами дівчини, вона пробула в “іншому світі” цілу вічність. Все сталося за класичною схемою, спочатку вона побачила яскраве світло, а потім швидко ковзнула кудись з кімнати і попливла в потоці світла.

“Цей світ забрав мене високо в космічний простір, за межі нашого всесвіту, а потім мені почали показувати картинки з мого життя і не тільки мого нинішнього. Мені показували мої минулі життя, які я переживала одне за іншим” – розповіла Тілеса 

Крім того, жінка побачила дивне ведіння з величезним Сонцем.   

“Мені показали планету Земля і потім я побачила, як наближаюся до Сонця. Було відчуття, ніби мені хотіли показати, що це те місце куди йде вся наша енергія”- розповіла Тілеса 

Після цього жінку наче осяяло неймовірними знаннями.

“Я раптом зрозуміла, як працює Всесвіт, звідки приходить темна енергія і матерія. Але потім все пропало і я прокинулась на столі”- розповіла Тілеса  

Коментуючи подібні явища відомий доктор Сем Парнія, вивчає навколосмертні явища при реанімації в університеті Нью-Йорка, каже, що все описане вище не обов’язково є доказом загробного життя. 

“Вони часто описують м’яке і тепле світло, спостереження за роботою лікарів над їхнім тілом немов з боку, присутність померлих родичів, небажання повертатися назад. Все це часто вважають ознаками існування потойбічного світу, але швидше за все це лише “техніка виживання” нашого мозку”

Джерело