Курс на позитив. Книжкова інструкція

Курс на позитив. Книжкова інструкція

Липень 2, 2017 0 By admin

Бути щасливим і мислити позитивно – важко, коли на роботі горять дедлайни, а вдома безліч клопоту. Іноді ми зациклені на проблемах і не можемо знайти істинне рішення.

Здебільшого, люди відступають перед життєвими негараздами, навіть не намагаються поборотися за своє право бути щасливими.

Піл Норман – американський письменник, богослов, священик та автор книги «Сила позитивного мислення». Його книга – це практичний порадник, як подолати проблеми і незгоди при цьому залишитися щасливою людиною. Книги Піла не мають посилання на конкретні  джерела, за це були розкритиковані професійними психологами.

У кожної людини є своя формула щастя: тобто, те що робить його щасливим. Проте, коли проблеми накопичуються і в недоречний момент нагадують про себе, сил на їх вирішення практично не залишається, потрібно видихнути на повні груди і пригадати практичні поради з книги Піла Нормана

1. Завжди вірити в себе, адже, ми сильніші, ніж думаємо насправді. Це не самолюбство, а почуття самовпевненості.

2. Уявіть до найдрібніших деталей ваш успіх. Тримайтеся за цю картинку. Не дозволяйте собі засумніватися, що щось не вийде. Ваш розум буде знаходити шлях до реалізації поставленої мети. Ніколи не думайте про себе, як про невдаху. Наш розум така цікава річ, що завжди буде намагатися реалізувати те, що в ньому закарбовано. Повторюю ще раз, малюємо успіх!

3. Відкидаємо страх перед іншими людьми. Всі ми однакові, навіть найуспішніші бізнесмени або мільйонери, не такі самовпевнені як нам здається.

4. Чесно оцініть свої можливості, а потім додайте ще 10% до своєї самооцінки. Не потрібно ставати самозакоханим, потрібно розвивати самовпевненість.

5. Слідкуйте за тим, що говорите. Слова що говоримо впливають  на наші думки.

6. Не бійтесь залишатись з собою наодинці. Тільки в тиші приходять геніальні думки і вирішення проблем.

7. Будьте щасливими.

В одному американському шоу гостем був старий дідусь. Ведучий запитав, як йому вдається почуватися щасливим. Дідусь здивовано усміхнувся і сказав: «Коли я по ранкам прокидаюсь, я просто вирішую, як проживу цей день ниючи і плачучи, чи я хочу бути щасливим. Бачити щастя у маленькому: свіжій каві та духмяному хлібі, відчути запах весняного дощу. Потрібно думати: ми прокинулись, а значить перемогли смерть»

Щоб впоратись з проблемами, психологи радять писати на аркуші паперу плюси та мінуси ситуації в яку ви потрапили. Коли перед очима буде повний список, то вирішення не забариться.

Керуйте обставинами,  замість того  щоб дозволяти їм керувати вами

http://zhyvyaktyvno.org/