Названо нові симптоми раку, про які ви не знали

Названо нові симптоми раку, про які ви не знали

Грудень 14, 2017 0 By admin

Рак може бути вилікуваний на ранній стадії. Люди повинні уважно стежити за собою, оскільки різні симптоми можуть сигналізувати про неполадки в організмі а отже, про необхідність обстеження повідомляє telegraf.com.ua.

Частий кашель. Частий кашель може бути всього лише ознакою алергії, однак, коли він стає дуже сильним і частим мабуть має сенс проконсультуватися у фахівця. Рак горла, або гортані, легенів, може з’явитися навіть у некурящих.

Безпричинна втрата ваги. Хоча втрата ваги є мрією багатьох жінок, подібне явище без дотримання дієти може бути симптомом хвороби. Бережіться і несподіваного збільшення ваги.

Часті болі. Біль у суглобах є одним із симптомів раку кісток, незалежно від його частоти. Головні болі не означають наявність пухлини, проте ніколи не шкідливо звернутися до лікаря з цього приводу. У багатьох випадках рак яєчників діагностується в результаті постійних болів в області живота, а рак легенів може бути виявлений після звернення з приводу болю в грудях.

Підвищена стомлюваність без видимих причин. Підвищена стомлюваність без видимих причин може бути ознакою раку крові під назвою лейкемія. Знання подібної симптоматики може в окремих випадках допомогти людині зберегти життя.

Постійні болі в очах. Болі в очах, які є симптомом раку очей, можна легко сплутати зі звичайною втомою. Якщо болі не вщухають – негайно звертайтеся до лікаря.