Незвичний спосіб завагітніти: як перемогти безпліддя?

Незвичний спосіб завагітніти: як перемогти безпліддя?

Травень 14, 2018 0 By admin

Нещодавно прочитала одну статтю, хоча це навіть не стаття, а розповідь однієї жінки, яка, чесно кажучи, не дає мені спокою. Ось хочу коротко розповісти вам її історію, можливо комусь вона стане в пригоді, адже зараз так багато жінок, які хочуть мати малюка, а не можуть завагітніти.

Жила собі жінка (назвемо її Таня), якій було 24 роки і яка займалася бізнесом. Вперше втративши пристойну суму грошей в неї з’являються стреси, потім скора, лікарня…виявився перитоніт в “позаматочному” мішку, добре що хоч лікар-гінеколог зразу виявив проблему і вона залишилась живою. Місяць її стерилізували антибіотиками різних видів, в результаті чого пообіцяли безпліддя. Але лікар-гінеколог сказав, щоб вона все-таки рік побереглась від вагітності. Таня купила протизаплідні таблетки і п’є їх всього 3 місяці після чого різко кидає з думками про те, що і так не завагітніє. Яке було її здивування, коли вона дізналась, що вагітна. Вона була дуже щаслива, що нарешті стане мамою!!! Зараз її син вже дорослий. Коли вона задала питання своєму лікарю-гінекологу, то в відповідь почула: “Знаєш, дорогенька, ти вибрала саму стовідсоткову схему завагітніти – три місяці гормональний контрацептив і різко припинити “.

Щоб розповідь Тані не виглядала рекламою, вона вирішила не називати назву чи фірму таблеток, а лише сказала, що всі протизаплідні таблетки однакові за складом, і якщо взяти просто гормональний оральний (таблетки) контрацептив то це і буде просте рішення проблеми. “Я думаю, що ви розумієте, що для зачаття і виношування плоду потрібні відповідні органи, так що якщо у вас видалені обидві труби або матка, або шийка матки повністю, я думаю, ви розумієте, що завагітніти і виносити плід буде вкрай складно. Я дуже сподіваюся, що ви відносно здорова жінка і Вам дуже хочеться дитини, тоді у Вас все вийде”.

Ця історія не була б повною і такою цікавою, якби не мала продовження. Виявляється, за цією схемою діяла не тільки Таня, але ще й її знайомі та родичі. Ось, що вона говорить з цього приводу: “Невістка моєї сусідки лікар-кардіолог кандидат медичних наук, у них прекрасна сім’я: чоловік, люблячі бабусі, будинок повна чаша, тільки дітей не було 15 років у шлюбі, лікували безпліддя, і от на Новий рік, я їй кажу: «Юля! Спробуй ти ж нічого не втрачаєш і нічим не ризикуєш, це звичайна контрацепція! Вона без побічних ефектів від неї навіть не поправляються за 3 місяці! », Вона через рік народила дитину. Я так рада за неї, коли вона йде по парку з коляскою з високо піднятою головою, вона вся світиться щастям! Вона – мама! І в неї прекрасна дочка! І сім’я стала повною!

Інший випадок, найперший з усіх. У банку у мене була операціоністка, з якою я зазвичай працювала. Якось приходжу, а вона сумна, питаю, що сталося? Каже, проходять з чоловіком обстеження на безпліддя і така туга в очах, така безнадія. До 8 березня приношу їй у подарунок 3 стандартних пачок таблеток (оральних гормональних контрацептивів), пояснюю їй, що пити їх треба за інструкцією начебто охороняючись від вагітності, і з найкращими побажаннями прощаюся. Через рік у мене була нова операціоністка, так як моя пішла в декретну відпустку. Бачили б ви, з якою гордістю носила вона свій величезний живіт на сьомому місяці! Це чудово! Це так жіночно!

Були ще випадки: співробітниця у фірмі з чоловіком прожили 8 років, дітей не було. Зараз у неї син. Вона стала набагато цікавіша, впевненіша в собі і навіть схудла на 2 розміри.

Ще випадок: дизайнер в друкарні. Вона з родини, де три сестри трійнята, всі сестри не могли завагітніти. Женя була першою, яка народила доньку. Парадокс, який я спостерігала: є сім’я чоловік, дружина, бабусі, квартира, достаток, перспектива виростити хорошого члена суспільства гідного людини і громадянина, а завагітніти не можуть. І навпаки соціально не захищені жінки, наркоманки, народжують дітей і залишають їх у пологових будинках або лікарнях. І живуть вони кинуті в будинках дитини в лікарнях та притулках.

Випадок був з моїм знайомим афганцем. Дружина здорова та репродуктивна, але за результатами обстежень у нього дуже слабкі сперматозоїди, і у них, після прийому дружиною протизаплідних таблеток, теж народилася дитина через рік. Який він радий, він пишається своїм батьківством!

Взагалі випадків було декілька. Завжди був однаковий результат – вагітність і народження дитини, довгоочікуване щастя в родині.”

Ось такі неймовірні історії. Це справжнє диво і велике щастя для батьків!!! Я бажаю вам гарної , легкої, вагітності, дотримуйтесь психоемоційну і харчову дієту: гарний настрій, любов, радість, свіже повітря, свіжі продукти, чисте тіло і думки.

Якщо в когось була подібна ситуація – пишіть нам, можливо це додасть сил і оптимізму іншим жінкам, які борються з проблемою безпліддя.

Джерело