Омолодження та підтяжка шкіри обличчя вдома. Старовинна японська методика

Омолодження та підтяжка шкіри обличчя вдома. Старовинна японська методика

Березень 20, 2018 0 By admin

Згідно старовинним японським традиціям, обличчя жінки повинно завжди виглядати бездоганно.

Нічого не змінилося і в наші дні. Високотехнологічна японська дійсність дивно органічно поєднується в повсякденному житті з традиціями, звичаями і перевіреними часом рецептами. Деякі рецепти і методики консервативні японки дбайливо зберігають донині, а заповзятливі косметичні бренди примудряються експлуатувати цей безцінний спадок для своєї чималої вигоди.

Деякі маловідомі за межами країни висхідного сонця відомості  про те, як надати шкірі обличчя дивовижну свіжість і красу і зберегти її на довгі роки, ми пропонуємо сьогодні вашій увазі.

Найголовніше в розглянутій методиці —  поєднання простих і доступних, але не зовсім звичайних рецептів косметичних масок, з ретельним дотриманням порядку їх застосування.

Один з головних секретів цих рецептів — використання молока. Японські красуні переконані, що доросла жінка не повинна вживати молоко всередину, тому що воно шкодить її здоров’ю і порушує гармонійну роботу організму, але зате вона повинна рясно використовувати його для догляду за своїм обличчям і тілом.

Програма складається з 5 процедур і розрахована на 5 днів. Повторювати її можна один раз на місяць, не частіше і не рідше. Процедури краще виконувати перед сном, щоб дати шкірі побути в розслабленому стані до засинання.

День перший: Очищення
Для того, щоб очистити шкіру, приготуй маску з молока і вівсяної пудри. Візьми півсклянки вівсяної пудри (подрібни вівсяні пластівці в кавомолці) і стакан теплого молока. Розводь поступово пудру молоком до тих пір, поки вона не прийме консистенцію густої сметани.
Нанеси маску на обличчя на півгодини, змий кип’яченою водою.

День другий: Пілінг
Для того, щоб відлущити омертвілі частинки шкіри з твого обличчя і дати можливість живий шкірі дихати і сяяти з новою силою, приготуй суміш з цукру і молока. Візьми півсклянки цукру і стакан теплого молока. Розводь обережно цукор молоком до того стану, щоб вийшла однорідна кашка — так, щоб ти могла взяти цю суміш в руку. Нанеси маску на обличчя і обережно круговими рухами кінчиками пальців роби легкий масаж обличчя. Переміщай пальці по масажних лініях. Роби масаж протягом 5-7 хвилин. Потім залиш маску ще на 10 хвилин на обличчі. Змий все кип’яченою водою.

День третій: Відбілювання
Для того, щоб шкіра виглядала більш молодою, вона повинна мати однорідний колір. Для цього застосовується відбілювальна маска. Візьми стакан молока, 5-7 ягід полуниці і ложку мигдалевої олії. Поклади полуницю в молоко і постав на слабкий вогонь, дай молоку закипіти і вимкни через хвилину. Витягни полуницю з молока, розімніть її виделкою — так, щоб вийшло пюре, і додай в пюре мигдалеву олію, добре все перемішати.
Отриману маску нанеси на обличчя і залиш на півгодини, потім змий кип’яченою водою.

День четвертий: Зволоження
Щоб зволожити шкіру обличчя і зробити її більш пружною, готується маска з молока і свіжого огірка. Натри на тертці 1-2 огірка (залежить від розміру). Візьми огіркову суміш, відокремивши її від огіркового соку, так щоб вона була досить сухою. Додай 4 столових ложки гарячого молока і гарненько все перемішай. Отриману суміш нанеси на обличчя і залиш на 20 хвилин, потім змий кип’яченою водою.

День п’ятий. Ліфтинг
Для підтяжки контурів обличчя потрібно зробити маску з молока, меду і яйця. Візьми столову ложку молока і столову ложку меду, перемішай мед з молоком, додай сире яйце і добре збий отриману суміш. Нанеси її на обличчя і дай висохнути. Після цього змий все кип’яченою водою.

Ось такі прості маски зроблять твою шкіру молодою і сяючою. Якщо додати до отриманому ефекту ще й посмішку, то всі чоловіки будуть біля твоїх ніг.

джерело