Після викрадення НЛО хлопець прокинувся з унікальною здатністю: так у світі не вміє ніхто

Після викрадення НЛО хлопець прокинувся з унікальною здатністю: так у світі не вміє ніхто

Березень 17, 2019 0 By admin
“Мене поклали на ліжко, за яким знаходилися два маленьких екрана з кнопками різних форм і кольорів. Я міг бачити все, але не міг поворухнутися” 

Нам часто доводиться чути про дивні і незрозумілі явища, які бачать люди по всьому світу.

Вони не схожі ні на літаки, ні на птахів. Їх називають “літаючими тарілками”

“Літаючі тарілки” — це транспортні засоби, які нібито прибули на Землю з космосу. Вони можуть маневрувати і переміщатися в повітрі на величезній швидкості, яка не доступна літакам.

Наука відмовляється визнавати НЛО і космічних істот, оскільки докази для неї непереконливі. 

У 1990-х роках в селі у Верхньому Єгипті хлопець на ім’я Абдул Карім заявив, що має унікальну здатність їсти скло. Він зміг це робити після того, як його викрали прибульці.

Зустріч з інопланетними істотами сталася під час сходження на гору в місті Ас’ют, коли Абдул Карім тренувався, щоб досягти результатів в улюбленому виді спорту. Коли він зійшов на гору, то побачив великий об’єкт кулястої форми в чотирьох метрах над землею, з якого доносилися золоті промені.  

Від об’єкта лунав гучний звук, що дуже здивувало хлопця. Той же час промені дивного об’єкта паралізували його, а потім відірвали від землі і втягнули всередину.

Абдул Карім каже, що знайшов усередині три дивні істоти в золотому вбранні. Вони були досягали 2,5 метрів, а шкіра була зеленою, зморшкуватою і геть позбавленою волосся. Кожен з прибульців мав три ока.

“Мене поклали на ліжко, за яким знаходилися два маленьких екрана з кнопками різних форм і кольорів. Я міг бачити все, але не міг поворухнутися. Один з них мовчки подивився на свого колегу і дав йому якийсь пристрій з кнопками. Він оглянув моє тіло і екран заповнили зображення моїх кісток. Після я відчув, що ліжко рухається в бік кімнати, повної світла. А потім я втратив свідомість”, — говорить жертва інопланетян. 

Також Абдул каже, що коли він прийшов до тями, то виявив себе лежачим голим на землі перед печерою, а поруч свій одяг. Він повернувся додому і нікому не розповів, що з ним сталося. Навіть своїй сім’ї. Проте пізніше він наважився поділитися своєю пригодою.

“Коли я стою біля телевізора або радіо, то в пристрої виникають перешкоди. Крім того, я можу їсти скло”.

Джерело

Return to Top ▲Return to Top ▲