Поспішати не варто: про що шкодує кожна заміжня жінка

Поспішати не варто: про що шкодує кожна заміжня жінка

Червень 9, 2018 0 By admin

Відомо, що деякі жінки рвуться в шлюб, як ніби їм там медом намазано. Чоловіки, надумавшись одружитися, цим користуються, і ходять, надувши щоки – мовляв, попляши переді мною, може, тоді й візьму тебе заміж.

Між тим, шлюб припускає не тільки радості, але й самообмеження. І поряд з плюсами в ньому є і мінуси. Які?

– Не можна більше вибирати чоловіків, фліртувати і ходити на побачення. Можливо, це досить легко переживається в 50-60 років, але коли тобі 20-30 років, доведеться докласти чимало зусиль, щоб відмовитися від привабливих пропозицій.

Вільна дівчина може ходити по ресторанах хоч кожен день. Заміжня – тільки з чоловіком або за свій рахунок. Коханці не поспішають “вигулювати” своїх невільних подружок, а все частіше намагаються покликати відразу в сауну. Та й закохуватися не поспішають – чужа ж. Словом, заміжжя порядної жінки означає, що найцікавіше в її сексуального життя вже позаду. Це велика жертва.

– Не можна просто так залишитися ночувати у подруги, махнути одного в Сочі або навіть просто прийти додому вранці. Жінка, яка вийшла заміж, повинна узгоджувати всі свої кроки з чоловіком, а, виходить, досить сильно обмежена в рухах і життєві враження. На жаль. 

– Проте, якщо ви думаєте, що всі свої дії слід узгоджувати тільки з чоловіком, ви теж помиляєтеся. У чоловіка, напевно, є рідня, яка теж вимагає до себе і уваги, і поваги, і врахування їхньої думки. Вам доведеться знаходити спільну мову з мамою чоловіка, татом чоловіка, його дорослими, братами і сестрами, приміряти на себе звичаї чужій сім’ї. Незалежно від того, подобаються вони вам чи ні.

Джерело