Прикарпатські Мальдіви: користувачі мережі опублікували неймовірні фото з невідомої місцини на Франківщині

Прикарпатські Мальдіви: користувачі мережі опублікували неймовірні фото з невідомої місцини на Франківщині

Червень 15, 2018 0 By admin

Напевно кожен мріє побувати в одному з райських куточків, котрих у світі так багато. Неймовірні курорти, острови, екзотичні країни. Все це таке красиве і таке недосяжне. Для багатьох українців ці райські місцини назавжди так і залишуться мрією, адже відпочинок там коштує просто шалені суми.

Проте якщо пошукати, то і в Україні можна знайти теж не менш красиві місця, де відпочинок може бути майже задарма. Звичайно тут Ви не знайдете пальмів і декількакілометрових білосніжних пляжів, проте на невеликий оазис з бірюзовою водою розраховувати можна.240535

Саме таку місцину на днях сфотографували і опублікували на власній сторінці користувачі соціальних мереж, повідомляє Франик. До світлини одразу почали писати чимало коментарів із запитаннями де це така краса.

На що авторка публікації відповіла, що це зовсім поруч у Івано-Франківській області, Городенківському районі в селищі Стрільче. Раніше тут був кар’єр, який тепер облаштували у відпочивальну зону. Наразі тут ще відбувається багато робіт з облаштування території, скоро це стане справжнім курортним місцем. Ті хто вже побував на цьому озері розповідають, що це просто шикарне місце для відпочинку. Вода неймовірно чиста і тепла, гарно облаштована відпочинкова зона з пляжем, і поки що не дуже багато людей, адже насправді мало хто знає про цей райський куточок.

Також, щоб дістатися до озера варто попитати дорогу у місцевих, адже на жодній карті воно не позначене. Якщо хочеться гарного і доступного відпочинку, справді варто поїхати в це село, краса цього озерця нічим не поступається неймовірно дорогим курортам.

Чудово, що просто під боком є так багато чудових, красивих місцин. Прикарпаття неймовірно багате на чудові пейзажі, місцевим неймовірно пощастило жити у такому близькому доступі до всіх цих чарівних місць.

Джерело