Ранковий «секрет» чоловіків, про який повинна знати кожна жінка

Ранковий «секрет» чоловіків, про який повинна знати кожна жінка

Лютий 16, 2018 0 By admin

«Чоловіки весь час хочуть сексу», — цей факт є істиною для багатьох людей, і для багатьох видається практично аксіомою.

А для тих, хто не вірить в це, є сильний аргумент — це чоловіча ерекція вранці. Але чи дійсно це є доказом того, що чоловік хоче сексу?

Багатьом жінкам дійсно складно зрозуміти, як чоловіки, ледь прокинувшись, можуть хотіти зайнятися сексом. Для жінок найчастіше все навпаки: це останнє, про що вони хотіли б думати вранці. Однак лікарі вже давно вивчили, чому у чоловіків відбувається ерекція, і чому саме вранці. Так, в це важко повірити, але наука витрачає час і на подібні дослідження, які, до речі кажучи, іноді призводять до більш цінних відкриттів.

Їх висновки підтвердили, що причина ранкової ерекції у чоловіків частіше за все не в тій людині, яка спить з ним в одному ліжку, і навіть не в його еротичних фантазіях. Тому, коли наступного разу ваш партнер прокинеться з ерекцією, не потрібно думати, що він хоче сексу прямо тут і прямо зараз. Він приведе себе в порядок, і ерекція пройде.

Це нормальний процес в організмі чоловіків, люди різного віку прокидаються з ерекцією.

Медична назва для цього процесу звучить як «нічне набухання пенісу» (ННП). Є кілька припущень щодо того, чому це відбувається.

Деякі думають, що порушення є результатом сну, заповненого сексуальними фантазіями. Інші впевнені, що справа в ранковому сечовипусканні: потрібно просто сходити в туалет, і все пройде само собою.

Остання теорія може мати право на існування: коли чоловік прокидається з наповненим сечовим міхуром, надходить відповідний сигнал в мозок. Але так як статева система знаходиться поруч з сечовидільною, сигнал мозку поширюється не зовсім точно, і від цього піднімається пеніс.

Втім, крім теорії про сечовипускання є ще кілька інших.

Наш мозок контролює буквально все в нашому житті, в тому числі збудження. Коли ж ми спимо, деякі частини нашого мозку знаходяться в неактивному стані. Це дає пенісу свободу робити все, що він тільки «забажає».

Крім того, чоловіки як самці, повинні бути готові запліднити жінку в будь-який час доби, починаючи з моменту ранкового пробудження. Саме тому рівень тестостерону хлопців знаходиться на найвищому рівні саме на початку дня — від 25% до 50% — і лише після пробудження він поступово починає зменшуватися. Рівень тестостерону впливає безпосередньо на активність чоловіка під час статевого акту, тобто на активність його статевого члена. Можливо, жінки неодноразово помічали, що чоловіки частіше найбільш готові до сексу в першій половині дня або ближче до вечора, на відміну від самих жінок, які відчувають максимальне збудження вже вночі.

Рівень головного чоловічого гормону залежить від деяких факторів, одним з найважливіших є те, як добре чоловік відпочив за ніч. Тому для нього важливі якість і тривалість нічного сну, адже від них безпосередньо залежить його статева функція.

Є ще одне припущення. Ерекція вранці — це своєрідна «перевірка» всіх функцій, органів і систем організму. Таке «тестування» відбувається відразу після пробудження чоловіка. І перевірити функціональність статевої системи організм може тільки таким чином.

Теорія, пов’язана з активністю мозку, базується на тому, що за ніч у чоловіка буває від 4 до 5, а іноді і більше ерекцій, але вранці вона найсильніша. Пов’язано це з відділом під назвою «вароліїв міст», і вранці він найбільш активний. У зв’язку з його активністю і відбувається ерекція у чоловіків.

Як вже було сказано, насправді, ерекція — абсолютно нормальна справа для всіх чоловіків. Якщо вона відбувається, значить, статева функція у вашому організмі працює добре. Крім того, цей процес може і навіть повинен відбуватися у чоловіків будь-якого віку.  Зафіксовано набухання статевого члена у хлопчиків підліткового віку, дорослих, літніх чоловіків і навіть немовлят в утробі матері.

У будь-якому випадку, не варто відчувати незручність, якщо виявили подібне, коли ви прокинулися. Але не варто також переживати, якщо ерекції вранці немає. Причиною цього може бути що завгодно: перевтома, інтенсивні фізичні тренування, через які рівень тестостерону тимчасово знижується, стрес або статева активність напередодні. Тут, як і в будь-якій справі, що стосується вашого організму, потрібно стежити за балансом в вашому тілі, якщо ви хочете зберегти здоров’я ще на дуже довгий час.

poshepky.com