Смерть усього живого: дату Апокаліпсису знайшли в таємних записах Ньютона

Смерть усього живого: дату Апокаліпсису знайшли в таємних записах Ньютона

Вересень 28, 2018 0 By admin

Чимало вчених в усі часи намагалися розгадати одну з найскладніших загадок Всесвіту, а саме те, коли ж людству очікувати на Апокаліпсис. Нещодавно вчені виявили нові дані, які допомогли дати відповідь на це питання.

Астрономом і дослідник Флоріан Фрейштегер написав книгу, за допомогою якої вдалося розкрити секрет таємничих записів Ісаака Ньютона, в яких прославлений фізик вказав «дату Апокаліпсису».

Ті, хто цікавляться цією темою, вже зустрічали згадки про 2060 рік в записах Ньютона. Варто згадати про те, що ще за життя Ньютона цікавило святе письмо, так як в Біблії ця дата пов’язана з настанням якоїсь нової ери для Землі.

Таким чином, на основі отриманих даних, які потрапили в руки фізика, Ісаак Ньютон прийшов до висновку, що «біблійний Апокаліпсис» повинен відбутися не раніше 2060 року, коли Блакитну планету очікує своєрідна перезавантаження, після якої Земля стане справжнім царством божим.

Крім цього, вчений звертається до поняття «нового початку», зауважуючи, що кінець світу, цілком можливо, може статися і набагато пізніше цієї дати. Варто нагадати, що дані припущення фізика засновані лише на його вивченні Біблії, а не на спостереженнях за Всесвіту, тому подібна інформація буде мати сенсове навантаження лише для віруючих.

А що ви думаєте про ці знахідки вченого?

Джерело