Точно не пара: ці сигнали організму передбачать крах стосунків

Точно не пара: ці сигнали організму передбачать крах стосунків

Червень 13, 2018 0 By admin
Прислухайтесь уважно до цих дзвіночків, іноді вони можуть врятувати ваше життя
Часто ми не помічаємо реально те, що насправді відбувається з нашим організмом. Тому тіло посилає нам безліч підказок, які потрібно вміти правильно розтлумачити. Спеціалісти звертають нашу увагу на деякі сигнали організму та говорять, що з ним не так.
Кохання чи ненависть
Якщо ви рідко посміхаєтесь, коли знаходитесь на самоті, це може свідчити про те, що на даний момент ви не щасливі поруч зі своїм обранцем.

Якщо кожен раз, коли ви думаєте про чоловіка на вашому обличчі пропадає посмішка, це говорить про те, що ваші відносини з ним не приносять вам радості. Ви можете брехати кому завгодно, але не вашому тілу.

Повага до самого себе

Правильний чоловік викликає у нас позитивні емоції і підвищує нашу впевненість в собі. Але якщо ви постійно сумніваєтеся в собі, а ваша самооцінка повільно, але вірно падає, ви швидше за все, знаходитеся не з тим партнером.

Ваше тіло подає сигнали, тому що воно бажає для вас найкращого.

Коли поруч з вами знаходиться відповідний партнер, він надає вам сил і енергії. Саме так відчуває себе людина в щасливих і здорових відносинах.

Але якщо більшу частину часу ви відчуваєте себе емоційно і психічно виснаженими, це говорить про те, що цей чоловік вам не пара.

Повне заперечування

Жінкам властиво досить обережно ставитися до відносин. Безумовно, сумніви неминучі, але якщо ви постійно ставите питаннями, чи той це чоловік, в ваших стосунках не все в порядку.

Поруч з потрібним партнером ви не будете наполегливо переконувати себе з ним залишитися. Ви можете все заперечувати, але ваше тіло прекрасно усвідомлює ситуацію.

Ігнор

Якщо ви самі себе починаєте ігнорувати – це недобрий знак.

Якщо ви завжди обираєте чоловіка на шкоду собі, це говорить про те, що ви нехтуєте собою в цих стосунках.

Більш того, ви намагаєтеся переконати себе в тому, що ваш партнер – це те, що вам потрібно. У парі з потрібним партнером ви не будете себе ігнорувати.

Ви більше не любите, те, що любили раніше

Коли ви щасливі у відносинах, ви продовжуєте жити своїми захопленнями і з цікавістю беретеся за багато речей. Ви не перестаєте жити так, як жили, тільки щоб задовольнити потреби і потреби вашого партнера.

З відповідним чоловіком ви відчуваєте відносини, а не просто спостерігаєте за ними.

Ви втратили сон поруч з ним

Якщо ви погано спите поруч з вашим обранцем – це також говорить про серйозні проблеми. Щоб міцно спати, людині потрібно перебувати в розслабленому стані. Якщо ви не здатні спокійно і міцно спати поруч зі своїм партнером, пора поставити собі питання, а з тим ви чоловіком.

Якщо ваше тіло не може розслабитися поруч з ним, воно вам про щось натякає.

Джерело