Знайдено неймовірний спосіб позбавитися від похмілля за 10 хвилин

Знайдено неймовірний спосіб позбавитися від похмілля за 10 хвилин

Вересень 28, 2018 0 By admin

Вчені з Сіднея підійшли до цього питання не традиційно. Про єдиний дієвий спосіб уникнути похмілля знають усі – не напиватися. Але ним мало хто користується, і коли вже вас похмілля таки наздогнало – то про цей спосіб залишається хіба що пошкодувати.

Медики єдині у своєму судженні: похмілля – це по-суті отруєння. Людина отруюється продуктами розпаду етанолу, і при похміллі ці продукти вже знаходяться в крові, тому лихоманить весь організм, а не лише шлунок. На жаль, щоб вивести ацетальдегид (основна отрута, що залишається після бурхливої вечірки) потрібен час. Немає заходів, які знімуть похмілля “як рукою”, але можна полегшити симптоми.

І тут порад ціла купа: пити сорбенти, пити чай з медом, пити чай з лимоном, напій з кореня імбиру, мінеральну воду з лимоном, просто мінеральну воду тощо. Однак вчені з Сіднея підійшли до цього питання не традиційно. Вони переконані – просто і доступно позбавити від болісного похмілля людям допоможе медитація.

Так, спеціаліст і майстер йоги Рорі Кінселла стверджує, що всього 11 хвилин медитації врятують від сильного похмілля. Для цього людині необхідно повністю розслабитися і читати спеціальну мантру, яка і допоможе перемогти наслідки постінтоксикаційного стану.

Кінселла каже, що медитація допоможе організму краще відновлюватися після алкогольного передозування. У цьому способі є ще одна значна перевага – медитація ще ніколи і нікому не зашкодила. Існує неймовірна кількість народних та медичних порад, як лікувати перепiй. Якою скористатись – вибирати вам. Але щоб не довелось робити такий вибір, споживати алкоголь краще все-таки у помірних дозах.

Джерело