Цього дня народилася Ванга

Цього дня народилася Ванга

Січень 31, 2016 0 By admin

Коли Ванга з’явилася на світ, її довго не давали ім’я, оскільки батьки побоювалися за життя дівчинки: настільки слабкою вона народилася. На щастя, Ванга вижила і стала дуже відомою людиною. Навколо її життя ходить безліч чуток та легенд. Але достеменно відомо, що народилася вона 31 січня 1911 року в сучасній Македонії. Коли дівчинці виповнилося 4 роки, її мати померла, а Вангу взяла на виховання сусідка, оскільки батько був на фронті.

У 12 років Ванга залишилася незрячою. Вона втратила зір під час страшної бурі. В батька і його нової дружини не було грошей на операцію, тому дівчинку відправили до будинку сліпих на три роки. З цього моменту у неї почали виявлятися надприродні здібності.

Ванга поступово ставала ясновидицею і цілителькою. Протягом 25 років збулося понад 7 тисяч прогнозів провидиці. Вона передбачила поразку Гітлера, замах на Кеннеді, багато політичних подій у світі. За те, що передрекла смерть Сталіна, Ванга потрапила до в’язниці, але була звільнена після того, як передбачення збулося.

У 1967 році Ванга отримала статус офіційного службовця Болгарії. Померла провидиця 11 серпня 1996 року. Багато із її пророкувань збуваються досі.maxresdefault (1)