Весна у найкрасивіших містах світу

Весна у найкрасивіших містах світу

Травень 4, 2015 0 By admin

01a505beab435c9a5c541c49258a33ad48d1bb11

Париж прекрасний у будь-яку пору року, але весна у Парижі – це щось неймовірне. Як казав письменник Генрі Міллер: “Коли до Парижу приходить весна, будь-хто з його мешканців відчуває, що він живе у раю”.

Париж(1)

В Амстердамі сто п’ятдесят каналів і більше тисячі мостів, через це місто часто називають “Північною Венецією”. А навесні, коли вся ця краса ще й у цвіту, Амстердам виглядає абсолютно фантастично.

1(54)

Коли потрапляєш до Праги, здається, що це не справжнє місто, а барвиста ілюстрація з казкової книжки. З настанням весни у Празі на вулицю виходять музиканти і художники, починають працювати співаючі фонтани, відкриваються фестивалі мистецтв та пивні ярмарки. А головне – Прага стає ще більш красивою та казковою.

Прага

Будапешт – єдина європейська столиця-курорт. Щоправда, не морський, а бальнеологічний – тут з-під землі б’ють гарячі мінеральні джерела. У місті безліч купалень, відкритих для всіх бажаючих. Деякі з них – справжні витвори мистецтва, наприклад, купальні Сечені. Так що подорож до Будапешту навесні – це й естетичне задоволення, і хороша можливість по-справжньому релаксувати.

Буд

Нью-Йорк – місто, яке ніколи не спить. Тут завжди щось відбувається: кінофестивалі, концерти, модні покази, паради. І весна – не виняток. А ще навесні тут розцвітають рожеві вишні і яскраво-червоні тюльпани.

Нью-Йорк

Французьке місто Страсбург відоме в першу чергу тим, що в ньому знаходяться штаб-квартири Ради Європи та Європейського парламенту. Але Страсбург – це не лише парламентська столиця Європи, а ще й неймовірно гарне місто. Найбільш мальовничий район Страсбурга, де маленькі фахверкові будиночки стоять біля самої води, називається “Маленька Франція”.

Страсбург

Сан-Себастьян – один з найбільш елегантних і респектабельних курортів Європи. За свою красу він отримав титул “перлина Кантабрійського узбережжя”. А ще його називають “Маленьким Парижем”. І нехай головна подія культурного життя міста (міжнародний кінофестиваль) проходить восени, навесні тут також чудово.

Сан-Себястьян

Монтре – це курортне містечко на березі Женевського озера у Швейцарії, яке відоме своїм джазовим фестивалем і тим, що тут довгий час жив Володимир Набоков. Письменник обрав це місто для життя здебільшого через його красу та чарівну атмосферу, яка особливо відчувається навесні.

Монтре

Відень – одна з найкрасивіших європейських столиць. Деякі мандрівники, які приїжджають сюди, кажуть, що від такої краси може запаморочитися голова. Відень відомий не лише своїми вишуканими палацовими ансамблями, а й мальовничими парками. І, звичайно ж, особливо приємно відвідувати їх навесні.

Вена

Афіни – одне з найстаріших міст світу, і одна з наймолодших європейських столиць. А найвідоміша пам’ятка Афін – це, звичайно ж, Акрополь, який гордо височіє над містом. У Грецію краще приїжджати саме навесні – коли тут вже по-літньому тепло, але ще немає напливу туристів.

Афины

Джерело: http://www.k1.ua/