25 січня – день народження Тіни Кароль

25 січня – день народження Тіни Кароль

Січень 25, 2016 0 By admin

Тетяна Ліберман (так по-справжньому звуть Тіну Кароль) з’явилася на світ 25 січня 1985 року в селищі Оротукан, що в Магаданській області. Її батьки не мали відношення до музики та сцени. Батько і мати – обидва інженери. У Тіни є ще старший брат Стас. За освітою він юрист. Коли Тіні Кароль виповнилося 6 років, її сім’я переїхала на Україну, а саме в місто Івано-Франківськ. Там дівчинка відвідувала музичну школу, де навчалася грі на фортепіано. Отримавши атестат про середню освіту, вирушила до Києва. Їй вдалося вступити до вищого музичного училища ім. Р. Глієра. Через 5 років дівчина отримала диплом про закінчення Вузу. Але вона не збиралася на цьому зупинятися. Тіна Кароль продовжує навчання. Вона стає студенткою Національного Авіаційного Університету.

Кар’єра

У свої роки Тіна Кароль багато чого досягла. За її плечима участь у десятках конкурсів і фестивалів, більше 23 Гран-прі та Перших премій, сотні концертів і тисячі шанувальників. Найбільш насиченим для співачки був 2005 рік. Вона побувала у Лондоні, де брала участь у Російському Благодійному балу. Також Тіна Кароль продемонструвала свій талант на конкурсі «Нова хвиля». Перемогти дівчині не вдалося. Але Алла Пугачова, яка очолює журі, вручила їй спеціальну премію і привітала з другим місцем.

Успіх на «Новій хвилі» надихнув Тіну і підштовхнув її до подальшого творчого розвитку. У 2006 році Кароль представляла Україну на конкурсі «Євробачення». Виконана нею композиція «Show Me Your Love» завоювала любов глядачів, які проживають у різних куточках планети. Українська співачка дійшла до фіналу і посіла 7-е місце. І це непоганий результат.

Сім’я

Співачка закрутила роман зі своїм продюсером Євгеном Огіром. Незабаром парочка стала жити під одним дахом. У січні 2008 року відбулося їх весілля. На церемонії були присутні лише друзі, колеги та родичі нареченого і нареченої. Журналісти навіть не знали про майбутню подію. У листопаді 2008 року співачка подарувала чоловікові сина Веніаміна. Чоловік був на 7-му небі від щастя. Весь вільний час він проводив з родиною. Вони з Тіною мріяли про доньку. Але Бог не почув їхні молитви.

Втрата

Євген Огір завжди любив життя і намагався його урізноманітнити. Він багато працював, спілкувався з різними людьми, був турботливим чоловіком і зразковим сім’янином. Чоловік мріяв зустріти старість з коханою дружиною в будинку на березі моря. Але цьому не судилося збутися. Доля підготувала йому страшне випробування. Одного разу міцний чоловік відчув себе погано. Він вирішив не звертатися до лікаря. Але краще йому не ставало. Тоді Євген пройшов обстеження у кращих київських медиків. Діагноз лікарів прозвучав як вирок – рак шлунка. Протягом півтора років чоловік боровся з цією страшною хворобою. Але рак виявився сильнішим. Не допомогли ні німецькі, ні ізраїльські лікарі. 29 квітня 2013 року українські таблоїди повідомили про загибель відомого продюсера і чоловіка Тіни Кароль. Євген Огір був похований на Берковського кладовищі, розташованому в передмісті Києва. На могилі відразу ж встановили звичайний дерев’яний хрест. Тіна Кароль ніяк не могла змиритися з тим, що її коханого чоловіка більше немає. Стоячи біля труни, вона ридала і ледь не втратила свідомість. З дня смерті Євгена пройшло 2 роки. Співачка ні на хвилину не забуває про нього. В інтерв’ю друкованим виданням вона не раз заявляла про те, що більше не вийде заміж. І тепер її головне завдання – виростити сина Веніаміна, дати йому хороше виховання і освіту.

Чим зараз займається Тіна Кароль?

Якщо ви думаєте, що Тіна Кароль заробляє гроші як естрадна співачка, то сильно помиляєтеся. Біографія Тіни Кароль вказує на те, що вона є всебічно розвиненою особистістю. Вона грає на сцені українського театру, бере участь в європейських мюзиклах і телепередачах («Танці з зірками», «Хочу бути зіркою», “Голос України – діти” та інших). Біографія Тіни Кароль – приклад людської стійкості й доброти. Незважаючи на трагічні події, співачка знайшла в собі сили не лише жити далі, але і допомагати іншим людям. Тіна співпрацює з ФН ООН по різним соціальним програмам. Двічі вона відправлялася в гарячі точки – Косово та до Іраку, де виконувала миротворчі місії. Кароль займалася організацією благодійних концертів в США, Росії та Україні. Зібрані кошти були передані спеціальні фонди, що допомагають сиротам, інвалідам і малозабезпеченим.