Кава для краси і здоров’я

Кава для краси і здоров’я

Жовтень 28, 2015 0 By admin

При регулярному вживанні кави у жінок значно знижується ризик захворювання на рак ендометрію, втрати пам’яті в літньому віці і поліпшується робота мозку. Але, звичайно, в усьому треба знати міру, однієї чашки на день цілком достатньо для того, щоб відчути себе краще і не нашкодити здоров’ю. А що ж стосується нашої краси? Не секрет, що багато косметичних брендів використовують каву для виготовлення своєї продукції, а справа вся в тому, що кава містить пінолеву кислоту, яка природним шляхом покращує стан шкіри, вирівнюючи її колір і надаючи їй еластичності, запобігаючи старінню і будучи відмінним УФ-фільтром. 

 

З іншого боку, кофеїн має унікальний жироспалюючий ефект, завдяки чому на його основі нерідко виготовляють різноманітні засоби для схуднення і моделювання фігури. Регулярне застосування засобів по догляду за тілом на основі кави не тільки подарує вам ніжну шовковисту шкіру, але і допоможе забути про целюліт надовго.

Також не варто забувати про те, що мелена кава – це ще й чудовий природний скраб, який з легкістю позбавить вас від ороговілих частинок старої шкіри. Так, ви можете додати трохи кавової макухи після кавоварки в свій гель для душу і дарувати заряд бадьорості своїй шкірі кожен день. Ті, у кого суха шкіра, можуть розбавити ранковий «коктейль» невеликою кількістю ефірної або оливкової олії.Німецькими вченими доведено, що кава також благотворно впливає і на наше волосся.

Для цього достатньо заварити міцну каву, дати їй охолонути і перелити в баночку з пульверизатором. Кожного разу після миття голови розпорошіть напій на корені волосся – кава, потрапляючи на волосяні цибулини, стимулює їх ріст, зміцнює, запобігає випаданню і живить їх, надаючи волоссю більше блиску і шовковистості.На основі кави можна робити і маски для обличчя. Для цього в невеликій ємності змішайте кавову макуху, яєчний жовток, мед і трохи йогурту або сметани, нанесіть отриману суміш на обличчя на 15 хвилин і змийте теплою водою. Після такої маски шкіра миттєво підтягується, набуває свіжого і сяючого вигляду. Якщо хочете позбутися темних кругів під очима, спробуйте щоранку протирати обличчя замороженим кубиком льоду на основі кави.http://nashamama.com/

Return to Top ▲Return to Top ▲