Фатальні жінки за гороскопом: чоловіки самі падають до ніг цих знаків Зодіаку

Фатальні жінки за гороскопом: чоловіки самі падають до ніг цих знаків Зодіаку

Березень 4, 2019 0 By admin

Заради цих жінок хочеться, не роздумуючи, йти на подвиги, навіть якщо доведеться пожертвувати власною головою! Чоловіки століттями ламають голову, в чому ж секрет цієї надприродної, навіть демонічної чарівності, яка так і норовить втягнути сильну стать в свої солодкі тенета. Отже, жінки яких знаків Зодіаку володіють особливою владою над чоловіками? 

Близнюки

Втілена грація і чарівність. Поряд з такою леді чоловікові ніколи не буде нудно – і це неймовірно підкуповує.

Вона кожен день різна, то ніжна, то свавільна.

Жінка-Близнюки ніколи не відкриється чоловікові повністю. Вона завжди має козир у рукаві, завдяки чому і тримає чоловіків у своїй владі

Лев

Ця жінка не з простих. Вона – природжений королева, і вимагає до себе гідного ставлення. Чоловік, який вибрав собі жінку-Лева не зможе підкорити її, якщо не буде шанобливий і щедрий до неї. 

Жінка-Лев не підпустить до себе людину на близьку відстань, вона буде грати з ним, водити його за ніс. І чоловік, який жадав володіти нею, буде беззаперечно виконувати всі її примхи.

Водолій

Жінка-вітер, жінка-свіжість. Вона грає барвами, освітлюючи все навколо. Жінка-Водолій вміє подарувати чоловікові свято, і заради цього він піде за нею по п’ятах, куди вона накаже.

Жінка-Водолій не пробачить чоловікові найменшого тиску. Вона робить тільки те, чого хоче сама. Якщо людина прийме її правила гри, вона подарує йому новий світ.

Джерело