Зеленський в Омані зраджував Україну? “Схеми” показали сенсаційне розслідування

Зеленський в Омані зраджував Україну? “Схеми” показали сенсаційне розслідування

Лютий 14, 2020 0 By admin

До Зеленського в Оман прилітав Голова Ради безпеки РФ Микола Патрушев. Цим же бортом Зеленський повернувся до Києва. При чому, повертався через Москву.

Про це повідомляє програма “Схеми”.

“Таємний” візит президента Володимира Зеленського в Оман викликав багато запитань, які так і залишилися без відповіді. Ні ОП ні сам Зеленський так і не змогли пояснити, чому ця поїздка була наскільки таємною, якщо там були заплановані офіційні робочі зустрічі? Обговорювалась навіть версія, що Зеленський літав в Оман, щоб там таємно зустрітись з представником президента Росії Володимира Путіна – але вона не знаходила підтверджень.

Та, як відомо, немає диму без вогню. І журналістам таки вдалося знайти “російський слід” у поїздці Зеленського до Оману.

“Схеми” звернули увагу на рейс, яким президент України терміново повертався з Маската до Києва.Вони з’ясували, що перед тим цей же літак у Маскат прилетів з Москви. Більше того, журналісти виявили, що цим бортом в Оман справді прибув представник владної верхівки РФ – Микола Патрушев.

Про те, як український президент під час війни з Росією літає в одному літаку з головним КГБівцем РФ та веде з ним таємні перемовини, дивіться у розслідуванні журналістів програми “Схеми”.

Джерело