Чому з вами не хочуть спілкуватися: ТОП 6 причин

Чому з вами не хочуть спілкуватися: ТОП 6 причин

Жовтень 21, 2016 0 By admin

Ви можете бути дуже милою і доброю людиною, але при цьому помічати, що, на жаль, співрозмовник майже з самого початку спілкування чомусь намагається швидше згорнути розмову. Чому так відбувається?

Очі в очі
Занадто пильний погляд прямо в очі співрозмовника пригнічує. Людина відразу ж починає себе відчувати як на допиті у слідчого і поспішає скоріше втекти від вас. Втім, якщо ви взагалі не дивитеся йому в очі, це теж неприємно: у нього може виникнути думка, що ви від нього щось приховуєте. Найкраще дивитися на точку між очима співрозмовника, на переніссі, протягом декількох секунд, а потім переміщати погляд у бік.
 
Локони, локони
У вас гарна шевелюра, і ви маєте звичку смикати волосся під час розмови? Негайно позбавляйтеся від неї! Справа в тому, що такі рухи відволікають увагу співрозмовника від вас особисто, він втрачає думка і нитку розмови. І, звичайно, відчуває себе при цьому дуже недобре! Якщо вже в розмові вам треба щось смикати, краще візьміть в руки ручку.
 
Сутула спина
Наскільки хороша ваша постава? Сутулість не тільки шкодить вашому здоров’ю, а й справляє на співрозмовника неприємне враження. Ви маєте вигляд людини, на яку впали всі нещастя світу, людини, яка тягне на собі непосильний тягар. І ваш візаві, не бажаючи ще більше посилювати ваше і без того незавидне становище, не хоче вас турбувати. Можливо, він і сам не розуміє, чому прагне закінчити розмову швидше, але на підсвідомому рівні він відчуває дискомфорт.
 
Повна нерухомість
Так, соватися під час розмови – поганий тон, до того ж видає вашу невпевненість у собі. Але повна нерухомість – теж поганий варіант. Якщо ви сидите як статуя, ваш співрозмовник може подумати, що вам абсолютно не цікавий предмет розмови і його думка з даного питання.
 
Щільно стиснуті губи
Щільно стиснуті губи можуть сприйматися як прихована загроза: можливо, ви щосили намагаєтеся приховати своє обурення? Так, принаймі, може подумати ваш співрозмовник. Підсвідомо він починає боятися, що в найнесподіваніший момент розмови ви раптом не витримаєте і, наприклад, вилаєте його.
 
Схрещені руки
Цей жест означає закритість: ваш візаві може вирішити, що ви щось від нього приховуєте або категорично не згодні з його думкою, але намагаєтеся це приховати. Також на підсвідомому рівні негативно сприймаються засунуті в кишені або заховані за спиною руки. Намагайтеся, щоб під час розмови ваші долоні були на виду.

http://nashamama.com/