Дієтолог назвала ідеальний продукт для сніданку

Дієтолог назвала ідеальний продукт для сніданку

Лютий 2, 2018 0 By admin

На думку фахівців, яєчня на сніданок допомагає на 65% швидше худнути та підтримувати оптимальну кількість енергії, яка знадобиться в першу половину дня.

Яйця на сніданок можуть бути хорошим вибором, якщо ви хочете контролювати відчуття голоду протягом дня та понизити споживання калорій. Про це пише радіо Максимум.

Попри ідентичні рівні калорій, сніданок з яєць дозволив скоротити обсяг споживаних калорій протягом 24-годинного періоду після сніданку, а також знизив почуття голоду і сприяв зменшенню апетиту протягом понад трьох годин.

Раніше медики встановили, що яєчня на сніданок допомагає на 65% швидше худнути та підтримувати оптимальну енергію. Також лікарі не помітили суттєвих відмінностей між двома групами учасників по концентрації в крові холестерину і тригліцеридів.

У другому дослідженні Університету Канзасу було оцінено вплив білкового сніданку на апетит підлітків, які зазвичай пропускали ранковий прийом їжі.

Результати визначили істотну вигоду вживання з ранку білкових продуктів, включаючи яйця, для контролю нормальної ваги та запобігання переїдання.

Як стверджують вчені Університету Флориди, підвищений вміст яєць в раціоні харчування не шкодить здоров’ю, не сприяє зміні рівнів ліпідів і холестерину в крові та не впливає на розвиток серцево-судинних порушень.

Навпаки, епідеміологи виявили асоціацію зменшеного ризику смерті серед чоловіків, які з’їдають за тиждень від одного до шести яєць, а серед жінок виявили зниження ризику інсульту.

Нагадаємо, що в одному яйці (70 калорій) знаходиться 13 головних вітамінів і мінералів, включаючи холін, високоякісний білок і антиоксиданти.