Цього дня народилася Елізабет Тейлор

Цього дня народилася Елізабет Тейлор

Лютий 27, 2016 0 By admin

Найвеличніша актриса Елізабет Тейлор народилася в Англія 27 лютого 1932 року. Ще до початку другої світової війни сім’я Тейлорів встигла виїхати до США, де оселилася в Каліфорнії.

Елізабет з самого дитинства приваблювала оточуючих своєю красою. І не дивно, що її помітили голлівудські продюсери, які запросили актрису зіграти в кіно. Перший фільм за участю Тейлор вийшов на екрани, коли дівчинці було всього 9 років. І цей фільм «Кожну хвилину народжується людина» показав їй, яким може бути успіх.

У 11-річному віці Тейлор вже підписала контракт з кіностудією. У 1949 році актриса зіграла свою першу «дорослу» роль в картині «Змовник». А після виходу фільму «Місце під сонцем» Елізабет Тейлор офіційно визнала критика.

У Елізабет був унікальний дар: вона завжди вміла передбачати, як повинна виглядати і вести себе на екрані її героїня. Вона працювала дивовижно, і в цьому була заслуга тільки її інтуїції, оскільки спеціальної освіти актриса не мала.

У 1963 році Елізабет зіграла головну роль у фільмі «Клеопатра», закріпивши за собою статус фатальної жінки. Приватне життя актриси цілком відповідало цьому образу: вона була одружена 8 разів. Тейлор виховала 4 дітей.

А 23 березня 2011 року серце Елізабет перестало битися.