5 оригінальних звичок німців, які українцям здаються дивними

5 оригінальних звичок німців, які українцям здаються дивними

Грудень 8, 2015 0 By admin

Автор спільноти migreat.de (Українці у Гамбурзі) розповіла про цікаві звички німців, які українцям здаються дивними.

Багато яких звичок німців можуть нас здивувати або скоріше сказати збентежити, адже наші ментальності абсолютно різні. Ми вирішили підготувати для Вас 5 оригінальних звичок Німців, які нам видаються щонайменше дивними:

1. Зустріч з друзями за записом

Якщо українська людина людина готова зустрітися з одним у будь-який момент, то німець спершу звіриться зі своїм органайзером, чи є у нього «вікно» в особистих справах для цієї зустрічі.

2. Порядок

Німці буквально схиблені на порядку і виконанні законів. Принані так здається нашій людині, що звикла розраховувати на авось. Тут вважається нормою «настукати» на свого сусіда, якщо той не сортує своє сміття, або ж поскаржитися поліцейському на прохожого у недозволеному місці. Порядок і законослухняність тут поставлені на чільне місце.

3. Риболовля з молотком

Німецькі рибалки проходять навчання на спеціальних курсах, де, крім усього іншого, їх вчать, як правильно оглушити спійману рибу. Це робиться з міркувань гуманності, щоб не піддавати свій улов зайвому стресу після ловлі.

4. Зручність

Якщо наші дівчата навіть в магазин не виходять без макіяжу, зачіски і парадного вбрання, то німкені нітрохи не заморочуються з приводу свого зовнішнього вигляду. У першу чергу вони цінують в одязі зручність і комфорт, а привабливість – справа десята.

5. Гучне сякання

Якщо хтось із німців захворює застудою, то він не соромиться голосно висякатися в хустку навіть в публічному місці. Навколишні до такого ставляться з розумінням. Адже якщо людина хвора, то навіщо його зайвий раз мучити правилами етикету?

http://m-ukraine.com/

Return to Top ▲Return to Top ▲