5 способів, як заспокоїти нерви перед важливою справою

5 способів, як заспокоїти нерви перед важливою справою

Березень 1, 2016 0 By admin

Перед справою, яка може сильно змінити хід подій життя, у людини часто гуляють нерви, виникає мандраж. В такій поведінці немає нічого дивного, але краще її проганяти, щоб досягти кращих результатів. Коли людина знервована, переживає або чимось сильно переймається, такий стан блокує креативність, правильний хід думок, фізичні можливості а також пам’ять. Під впливом стресу чи нервів важко зв’язати навіть два слова, долоні пітніють, коліна трясуться. Тому тут представлені 5 способів, як заспокоїти нерви перед чимось важливим, наприклад, діловою зустріччю, розмовою з начальником, змаганням, побаченням з дівчиною або екзаменом в універі.

  1. Відволіктись чимось зовсім іншим. Це може бути все що завгодно: спорт, музика, прогулянка з дитиною, сауна, ресторан ітп.
  2. Чай з м’яти чи меліси добре заспокоїть. Випити його треба побільше, грам 150-200
  3. Тримати плечі розправленими, а поставу рівно. Таким чином ти отримаєш більше впевненості в собі
  4. Згадати свої досягнення за останній час, якими ти можеш гордитися. Ти їх досягнув, а значить зможеш показати себе з кращого боку і в цій справі також
  5. Деякі продукти харчування заспокоюють, як наприклад, мед, горіхи, сухофрукти. Інші продукти, що добре заспокоюють нерви дивись за посиланням: 10 продуктів проти стресу.

Це цілком нормально, коли людина нервується перед чимось невідомим, а в результаті зовсім не впевнена. Проте стресовий і нервовий стан ні до чого хорошого не призводить. Аби досягти бажаного результату, треба настроїтись на позитив, бути спокійним, впевненим і обізнаним в тій сфері знань. А значить, свої нерви треба заспокоїти, добре підготувати матеріал і впевненість з’явиться автоматично. До того ж, ця важлива справа – не єдиний шанс. Але всі хочуть встигнути сісти в останній вагон. Навіть якщо не вийде тут, получиться де інде. В кінці кінців, від невдач і помилок ніхто не застрахований. Читай додатково недавню нашу статтю, як стати впевненішим у собі чоловіком, щоб остаточно заспокоїтись і досягти максимального результату.

http://mannton.com.ua/