Про які проблеми в організмі говорить висип на обличчі: сигнали тіла

Про які проблеми в організмі говорить висип на обличчі: сигнали тіла

Квітень 20, 2017 0 By admin

Лоб і брови

Висип, який з’явився на лобі або над бровами, швидше за все, свідчить про проблеми з шлунково-кишковим трактом. А перенісся між бровами «відповідає» за роботу печінки.

Спробуйте виправити ситуацію, виключивши з раціону жирні та смажені продукти і суттєво знизивши вживання алкоголю.

Ніс

Прищики на носі подають сигнал про те, що є порушення в роботі серцево-судинної системи. Виною тому в першу чергу є стрес.

Намагайтеся вести активний спосіб життя, частіше розслаблятися і дотримуватися режиму сну.

Вуха

На думку китайських медиків, шкіра вух нерозривно пов’язана з роботою нирок і сечовивідної системи.

Виявивши прищики на вухах, насамперед відмовтеся від надмірного вживання солі і кави. А також привчіть себе пити більше води. 

Щоки і вилиці

Вилиці і верхня частина щік відображають роботу наших легенів і бронхів. Прищі, що з’явилися тут, можуть говорити про проблеми з дихальною системою. Ще однією причиною може стати алергія.

А ось висипання на нижній ділянці щік можуть говорити про наявність стоматологічних проблем.

Приділіть увагу своїй дихальній системі. Перш за все побільше гуляйте і дихайте свіжим повітрям, відмовтеся від куріння і уникайте всіляких «курилок».

Зверніть особливу увагу на гігієну порожнини рота. Постарайтеся їсти менше солодощів і відмовтеся від солодких газованих напоїв.

Губи

Дерматологічні проблеми області навколо рота можуть подавати нам сигнал про проблеми з травленням, наслідком чого є розлад шлунка і кишкові кольки.

Постарайтеся відмовитися від фастфуду і включити в свій раціон якомога більше продуктів, багатих на клітковину, наприклад овочів і фруктів.

Підборіддя

Прищики в цій області зазвичай закликають нас звернути увагу на репродуктивну систему. Ще однією причиною висипань може стати порушення гормонального балансу і певна фаза менструального циклу у жінок.

Якщо прищик тут вискочив одноразово, то приводу для занепокоєння немає – досить просто підсушити його лосьйоном або цинковою маззю. А ось постійні висипання на підборідді сигналізують про необхідність відвідати лікаря.

https://bdzhola.com/