Знайдено рецепт воскресіння людини

Знайдено рецепт воскресіння людини

Листопад 28, 2015 0 By admin

Дослідники компанії Humai, яка базується в Лос-Анджелесі,  стверджують, що знайшли спосіб свого роду «воскресіння» людини.

Для цього вони пропонують імплантувати в мозок померлого спеціальний чіп з усією інформацією про людину — його звички, особливості характеру, смаках і схильностях, — а потім заморожувати мозок разом з електрочіпом.

«Як це допоможе воскресінню?» — Запитаєте ви.

Елементарно! Залишається тільки дочекатися створення штучного тіла (над чим вчені теж уже працюють), а потім переселити заморожений мертвий мозок з чіпом у нього. У це тіло планується вмонтувати мультисенсорні технології, що замінюють почуття і відчуття.

Передбачається, що як тільки мозок розморозиться, він тут же оживе. А чіп придасться «оновленій людині» для відновлення пам’яті, — адже за проведені в морозильнику роки, а то й десятиліття (за оцінками вчених, розробка проекту може зайняти 30 років), можна буде і призабути про старі звички. А так переглянеш інформацію з чіпа — і згадаєш, яким ти був, таким щоб і залишився. Тільки от незрозуміло, чи зможуть мультисенсорні штучні смакові рецептори повноцінно відчути всю красу улюбленого пива, а штучний шлунок переварити солоні горішки, та й чи будуть за часів царювання нової штучної людини показувати старий улюблений серіал «Слід» (ну або який інший, «Багаті теж плачуть», наприклад, або цей, який про фазенду, як його …)? Чи їх будуть записувати на інший чіп і докладати в целофановому пакетику до замороженому мозку?

Як повідомляє Daily Mail, до переселення в нове тіло мозок буде зберігатися в кріокамері, — тобто в навороченій морозилці, підігнаній під камеру.

Як заявив засновник компанії Humai Джош Боканегра (Josh Bocanegra), переконаний, що фізичної смерті можна уникнути, вже зараз вчені ведуть роботи над створенням штучного тіла. Також він розповів, що зберігати мозок від старіння планується за допомогою нанотехнологій та клонування.

Боканегра присвятив своє життя спробі обдурити смерть і самого Бога. Сам він говорить так: «Я приймаю смерть. Я навіть не боюся її. Я тільки не впевнений на 100%, що сам коли-небудь помру».

Ну що ж, блаженний, хто вірує. Тільки чи не переплутав вчений вічне життя душі з тимчасовою оболонкою тіла, увергаючи в безглузді ілюзії себе та інших …

http://accents.today/