Графолог розповів, які пізнати характер за почерком

Графолог розповів, які пізнати характер за почерком

Січень 26, 2017 0 By admin

Цього тижня відзначали міжнародний день почерку. Прийнято вважати, що стиль письма — це унікальна ознака кожної людини, як і відбиток пальця чи особливості сітківки ока.

– Подивившись на почерк, можна говорити про потенціал особистості. Дати характеристику, поставити діагноз, розповісти про сумісність, – каже Gazeta.ua графолог Любов Остролуцька. Вона розшифровує почерки 10 років. Розповідає, як пізнати характер людини і потенціал за почерком.

На що впливає почерк?

-Почерк по своїй суті ні на що не впливає в житті людини, а лише змінюється протягом усього життя. Через те, що змінюється сама людина здобуваючи певний досвід. Почерк – це детектор, за яким можна дізнатися всі таємниці особистості.

Які чинники впливають на формування почерку?

-Формується почерк в залежності від особливості рухів рукою і в тому числі в процесі написання ще у ранньому дитинстві. Він змінюється під впливом емоцій, настрою. Навіть незначні зміни спостерігаються у підписі людини, якщо вона зла, негативно налаштована чи навпаки доброзичлива і має гарний настрій.

Чи можна побачити схильність до певної діяльності за почерком? майбутню професію?

-По почерку ми бачимо усі здібності і розвиненні якості дитини чи підлітка. Тут має значення дуже багато факторів, а саме нахил почерку, завитки в літерах, з’єднаність чи розірваність літер у слові, величина літер – головних і прописних, щільність написання слів у реченні, нажим при написанні, форма літер.

Про що говорять такі фактори?

-Округлі літери говорять про доброзичливість, безконфліктність. Гострі – емоційність, різкість, нетерпимість. Друковані – лаконічність, порядок, послідовність.

А якщо літери роз’єднані чи помітно нахилені в якийсь бік?

– З’єднаність букв – лаконічність, впорядкованість. Роз’єднаність – непослідовність, не доведення справи до кінця, нетерплячість. Нахил вліво свідчить про раціональність і практичність мислення, сильний нахил праворуч – про поверхневість та неуважність.