7 фраз, які дратують всіх жінок!

7 фраз, які дратують всіх жінок!

Квітень 25, 2016 0 By admin

Сиджу в гостях у подруги, заходить на кухню її чоловік, і задає приголомшливо абсурдне питання. Я сміюся, а вона глибоко так зітхнула, відповіла йому, і коли він пішов, каже: – Наталю, я тобі клянусь, всі чоловіки такі! Впевнена, сьогодні більшість чоловіків впізнають себе, а дівчатка мене підтримають – бісить просто неймовірно, навіть якщо ми і навчилися це терпіти скриплячи зубами.

ЯК СКАЖЕШ

Ти можеш розказувати йому, чому майонез шкідливий, або чому “Ви така велика” на адресу твоєї начальниці шестидесятого розміру прозвучало грубо, а на це він відповідає “як скажеш”. Який тут діагноз? Це чоловічий варіант ділової фрази “Я вас почув”, яка, в свою чергу, насправді означає короткий “йди на **  з усіма своїми аргументами”.

ДЕ МОЇ ШКАРПЕТКИ

Немає нічого більш огидного, ніж побутова безпорадність. Особливо в ситуаціях, де у обох партнерів є ручки, ніжки, очі і мозок. Де у нас вилки? – Там, де і завжди. Там, де вони лежали вчора! Що ми будемо їсти? – Їжа в холодильнику, дивись там. В моїх очах ти зможеш побачити тільки відчай – адже я хотіла чоловіка, а отримала дитини. Особливо такі питання дратують, коли живеш в його квартирі, або ви живете вже років 10 разом, і весь цей час речі не міняють свого місця розташування.

Я НЕ ЗНАЮ / МЕНІ ВСЕ ОДНО

Чудові чоловічі відповіді на що завгодно. Фрази, які, на їхню думку, дійсно є відповіддю, а не відмовкою. Використовується у всіх варіантах, від “ми підемо до Сергійка з Оленою на новосілля?” До “хочеш рибу або м’ясо?”. “Я не знаю!” А хто знає? Я прямо зараз йду до нього! “Дивись, є два варіанти готелю, ось такий і такий, але цей ближче до …, той подалі від … і ще ось тут нюанси … То який бронювати?” – “Мені все одно”. Вбила б!

КУДИ МИ ПІДЕМО / ЩО СЬОГОДНІ БУДЕМО РОБИТИ

Чоловік прокидається вранці в грайливому настрої. Йому хочеться порадувати чимось свою жінку або себе. Але його уява ще не прокинулося. Ось тут, на стику мрій і суворої реальності, і народжується це питання. Особливо добре виглядає в поєднанні з попередньою фразою: “- Куди ми підемо? – Чи можемо в парк. Або в цирк. Куди ти хочеш? – Мені все одно”. Тоді сиди вдома!

ПОДИВИМОСЯ / БУДЕ ВИДНО / ВИРІШИМО

Ти дуже довго з ним розмовляєш, пояснюєш всі “за” і “проти”, намагаєшся знайти і прийняти якесь рішення, він мовчить як риба, і раптом, як точку видає “Подивимося”. Як правило, коли чоловік каже “Подивимося”, це означає “Я не згоден, але не хочу тобі цього говорити, бо я боюся”. Він сподівається, що питання якось розсмокчеться саме собою. Можливо, у чоловіків дійсно є якась чаша з містичноюї водою, куди вони заглядають і бачать відповіді, це і означає туманне “подивимося” – але на уроках біології нам нічого такого не розповідали, так що я в це слабо вірю.

ЯКЩО ТОБІ ПОДОБАЄТЬСЯ …

Ще одна спроба чоловіків висловити несхвалення або бажання нічого не вирішувати, при цьому не образивши. Ви знаєте, що? Жінок це бісить. Ми любимо чоловіків, в тому числі за прямолінійність і вміння приймати рішення. Чоловіків, які зліплені з м’якушки за обідом, ми не любимо. Якщо тобі не подобається – скажи! І поясни, чому. Я ж не просто так тебе питаю !!!

ТИШИНА

Ти задала йому питання, повторила його, у відповідь – тиша. Ти щось розповідаєш, про щось радишся, у відповідь – нуль реакції. Ти підходиш до нього і вже кричиш майже в обличчя питання, яке перед цим задала п’ять разів, і ось тільки тоді “Що? Я не чув!” Або ще крутіше “Я думаю!”. Приголомшливо зручна приходить на замовлення глухота і повільність реакції. Бісить!
Мені не подобаються чоловічі відмовки. Не подобаються чоловіки, нездатні прямо сказати, чого вони хочуть, тим більше – усвідомити, чого вони хочуть. Не подобаються також неаргументовані відповіді . Я не підтримую побутову або життєву безпорадність, а на питання “Де вилки?” Мій найпростіший і невигадливий відповідь “В туалеті”. Спрацьовує раз на п’ятий, дурні питання зникають самі собою.

Давайте доповнимо список? І нехай всі, абсолютно всі чоловіки знають, що нам це не подобається.

http://sport.korupciya.com/