Тетянин день: ворожимо на нареченого сьогодні

Тетянин день: ворожимо на нареченого сьогодні

Січень 10, 2016 0 By admin

Сьогодні ввечері, 24 січня, в переддень Тетяниного дня незаміжні дівчата та жінки ворожать на кохання та судженого.

Хочеш дізнатися, коли вийдеш заміж, яким буде твій наречений і що чекає на тебе в новому році? Обирай свій спосіб дізнатися долю.

1. Запитай ім’я в незнайомого чоловіка
У ніч з 24 на 25 січня вийди на вулицю та запитай ім’я в першого зустрічного, але незнайомого чоловіка. Таким буде ім’я твого нареченого. “Підмовлені” брати чи друзі – це нечесно!

2. Загадай на цибулю
Увечері 24 січня, перед сном подумай про те, яким ти хотіла би бачити свого майбутнього чоловіка. Якщо є конкретна кандидатура, сконцентруй увагу на цій людині. Потім візьми кілька цибулин — і на кожній із них напиши чоловіче ім’я. Хочеш, пиши імена знайомих чоловіків, хочеш — імена, які тобі подобаються. “Посади” цибулини у воду. І спостерігай за ними протягом кількох днів або й тижнів. Яка першою проросте – отже, від чоловіка з таким іменем і чекай запрошення заміж.

3. З’їж солоне — наречений напоїть
Перед сном з’їж що-небудь солоне, але води не пий. Засинаючи, примовляй: “Хто мій суджений, хто мій ряджений, той пити мені дасть”.

4. Ворожіння на любов: чарки підкажуть
Тобі знадобляться шість однакових чарок із водою. В одній буде ложечка меду, в другій — сіль, в третій — лимон, у четвертій — сережка, у п’ятій — вино, в шостій — каблучка. Накрий чарки рушником і ретельно перемішай. Не підглядаючи вибирай “свою”. Яка попадеться — твоя доля.
Попалася з медом — у чоловіка буде м’який характер, з сіллю — чоловік буде ревнивий, з лимоном — сумний, із сережкою — щедрим на подарунки, з вином — буде веселим, але любителем випити, з каблучкою — найближчим часом чекай запрошення заміж.

5. Каблучко, покажи судженого
Розклади на столі папірці з іменами потенційних наречених. Потім візьми золоту каблучку, просмикни через неї нитку та води над папірцями. Папірець, над яким каблучка загойдається найсильніше, і буде заповітна — з іменем судженого.

6. Доля в яйці
Візьми сире яйце, зроби у ньому невелику дірочку та плавно вилий вміст у тарілку з водою. Коли білок згорнеться, за його формою можна “прочитати” майбутнє.

Наприклад, дім — вінчання, звір — нове знайомство, квітка — подарунок, чоловічий силует — таємний шанувальник, корабель — дорога.
Якщо білок опустився на дно, це вважається особливим знаком — ворожіння краще відкласти.

7. Бідний чи багатий?
Поклади шматочок хліба, каблучку, ключі, цукерку, гачок. Накрий усі предмети хусткою і витягуй “свій”. Ключі — наречений буде бізнесмен, каблучка — модник, хліб — багатий, гачок — бідний, цукерка — любитель тринькати, а не заробляти гроші.

8. Погладь кота
Дівчина, яка ворожить на кохання, повинна погладити кішку. Якщо кішка замурчить — наречений буде добрим і ніжним, випустить кігті — забіякуватим, понявкає — балакучим, втече — весілля буде не скоро.

9. Ворожіння за ниткою
Цей спосіб найкраще підходить для компанії дівчат. Усі подруги відрізають нитки однакової довжини та підпалюють їх. У якої дівчини першої згорить нитка — та і вийде заміж найшвидше. Якщо нитка погасла одразу, заміж цього року точно не вийдеш.

10. Дзеркало: наймістичніше ворожіння
Це гадання вважається одним із найбільш таємничих і навіть страшних ритуалів. Ти достатньо смілива? Тоді у тебе є шанс побачити відображення свого судженого. У ніч із 24 на 25 січня сядь у темній кімнаті між двома дзеркалами, запали свічки та вдивляйся в “коридор відображень”. Через якийсь час побачиш силует свого судженого, який наближатиметься до тебе крізь коридори.

http://ogo.ua/