Третя світова війна “посуне” біблійне пророцтво про Апокаліпсис: останні слова Ванги змусять здригнутися кожного

Третя світова війна “посуне” біблійне пророцтво про Апокаліпсис: останні слова Ванги змусять здригнутися кожного

Червень 18, 2019 0 By admin

До пророцтв різноманітних ясновидців можна ставитися по-різному. Однак пророцтва Ванги збувалися найчастіше, тому її по праву вважають одному з найсильніших ясновидців світу.

Трактувати пророцтва Ванги можна по-різному, тому що вона говорила дуже розмито. Сенс її пророкувань ставав зрозумілий тільки після того, як подія траплялися. Так, ніхто й подумати не можу, що фраза: “Курськ” піде під воду і весь світ буде його оплакувати” – пророча. Ніяких передумов до того, що місто буде затоплено не було. Але Ванга мала на увазі зовсім інший Курськ, який дійсно оплакували мільйони людей. 

В прогнозах знаменитої болгарської ясновидиці знайшли також загрозу Третьої світової війни, яка може розпочатися вже у 2019 році. Так, джерела повідомляють про невідомий раніше прогноз, в якому йдеться про складне майбутнє людства. Ванга передбачала важкі випробування для людей по всьому світу. Так, буде спостерігатися спад в європейській економіці, а також ряд розбіжностей між країнами-союзниками. Крім того, можливе масове зубожіння людей по всьому світу. 

Знайшли у Ванги і пророцтво про Україну. Так, на думку болгарської ясновидиці, в країні буде прихід чесних керівників і переломний момент в історії держави. По всій земній кулі, на думку ясновидиці, у 2019 році почнуть відбуватися стихійні лиха. Не виключено початок Третьої світової війни. 

Джерело