У Росії розстріляли командира, який, імовірно, причетний до ударів по Україні

У Росії розстріляли командира, який, імовірно, причетний до ударів по Україні

Липень 11, 2023 0 By admin
У російському Краснодарі розстріляли заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи і екскомандира підводного човна Станіслава Ржицького, який, за інформацією ЗМІ, міг бути причетний до ракетних ударів по Україні.

Про це повідомляє російський РБК із посиланням на коментар адміністрації Краснодар.

Анонімні проросійські Telegram-канали повідомляють, що 42-річний Станіслав Ржицький вирушив о восьмій годині ранку на пробіжку. Його підстеріг біля спорткомплексу “Олімп” невідомий, який вистрілив чотири рази в спину і груди Ржицькому, після чого зник із місця події. Потерпілий помер на місці від поранень.

В адміністрації Краснодара підтвердили РБК загибель заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи Станіслава Ржицького, повідомивши, що за фактом його смерті проводять перевірку правоохоронні органи.

ТАСС із посиланням на коментар правоохоронних органів повідомило, що “невідомий кілька разів вистрілив у чоловіка, а потім зник”.

У липні 2022 року журналісти “Наші гроші. Львів” опублікували розслідування, в якому назвали командирів підводних човнів Чорноморської дивізії РФ, серед яких був капітан 2-го рангу Станіслав Ржицький. Згідно з актуальними на 2019-2021 рік даними, він командував підводним човном “Краснодар”.

Джерело