Ці речі притягують до вашого будинку бідність

Ці речі притягують до вашого будинку бідність

Травень 30, 2018 0 By admin

Кожен хоче, щоб у його домі панував мир та злагода, рідні були здоровими та водились гроші. Для цього люди часто звертаються до різних магічних ритуалів та вірять забобонам. Щоб в будинку була гарна енергетика, варто дотримуватися певних правил та позбутися деяких речей, які притягують бідність та невдачу.

Що саме варто викинути з будинку?

 Кактус 

Так-так, ця колюча рослина, за словами фахівців з фен-шуй, наповнює в дім негативною енергетикою. Винятком можуть бути троянди з шипами. 

Мертві квіти 

Засохлі рослини, або мертві вазони також не найкращі речі, які повинні знаходитися у приміщення, де ви живете. Якщо рослину не можна повернути до життя, її потрібно винести. 

Зелений колір 

Перш, ніж ви почнете фарбувати стіни в своєму будинку в різні відтінки зеленого, знайте, що в Сполученому Королівстві і в США це вважається нещасливим знаком. Все завдяки вченому, який використовував миш’як для створення зелених шпалер, які при контакті з рідиною випускали отруйні пари. 

Крісло-гойдалка 

Ірландці вважають, що порожнє крісло-качалка – це запрошення злих духів в свій будинок. Нехай краще на ньому завжди щось лежить. Якщо ж воно раптом саме захиталося, то пізно, духи вже в вашому домі. 

Старий календар 

Вже давно настав час зняти старий календар зі стіни. Згідно з багатьма повір’ями, постійно бачити неправильний рік, місяць або день – це зайве нагадування про минулому часі, що, в свою чергу, негативно впливає на ваше життя, і навіть може її скоротити.

Чорні двері 

За фен-шуй чорні двері, що виходять на південь, схід або захід запрошують до хати невдачу. Однак, це не стосується чорних дверей, що дивляться на північ.

Джерело