Чоловічі секрети: 8 речей, в яких чоловіки ніколи вам не признається

Чоловічі секрети: 8 речей, в яких чоловіки ніколи вам не признається

Квітень 20, 2016 0 By admin

Вам доводилося кліщами витягати зі свого чоловіка, про що він мовчить прямо зараз? Зрозуміло. Кожній доводилося. Ось список найпоширеніших чоловічих секретів.

Мені потрібно, щоб ти захоплювалася, який я сильний

Їм всім це потрібно, тому коли ви притягли з магазину сумки і склали спати дітей – дайте йому відкрити тугу кришку на банці огірків. Ви ж слабка жінка, що вам, складно?

Так, я подивився на ту дівчину

Вони завжди на них дивляться. Не потрібно лякатися, це ще не означає, що він вам зібрався змінювати. У чоловіків це такий же рефлекс, як зригування у немовлят. І не хочеш, а зробиш.

Ні мені все одно, як ти виглядаєш. Я просто не розрізняю твої сукні

Він одружився на вас, тому що ви красива. І він дійсно не розрізняє, що на вас надіто, тому що йому це не важливо. Йому важливо, щоб вам самій подобалося ваше плаття.

Взагалі-то мені вистачило б швидкого сексу

Взагалі-то так. Йому б вистачило. Швидкість досягнення оргазму у чоловіків в десяток разів вище, ніж у жінок. Але, якщо він не помітив, вас тут, все-таки двоє. Просто нагадайте йому про це.

У мене є деякі сексуальні фантазії

Ну, і чого ж ти мовчиш? Він соромиться. Ага, ця людина, якого ви бачили голим в самих різних позах – соромиться. І це правда.

Я не можу утримати все це в голові

І це правда. Чоловіки дійсно влаштовані так, що не можуть думати про кілька речей одночасно. Ви бачили в магазинах жінок зі списком? Набагато рідше чоловіків, і це не випадково. Одна задача в один момент часу: “Візьми список …”

Я збрехав, щоб ти не засмутилася

І це правда. Вони брешуть частіше не для того, щоб уникнути покарання, а щоб не засмутити нас. Часто розсьорбувати таку турботу встає дорожче.

Я боюся, що буду поганим добувачем

Навіть якщо у нього зарплата вже десять років як менше вашої, а він все не відірве зад від дивана, щоб знайти собі нормальну роботу – він все одно переживає про це. “Чоловік повинен приносити мамонтів”, і крапка. Якщо вам насправді все одно, хто більший добувач, хоча б скажіть йому про це. Якщо вам важливо, щоб він заробляв більше вас – почніть наголошувати на тому, як ви цінуєте його внесок. Навіть у дрібницях. Так, це як з собаками – похвала за похвалою, печиво за печивом і, опа, хвіст трубою, вуха сторчма, самооцінка зросла. І замість похмурого ховраха на дивані у вас бадьорий мисливець на мамонтів.

http://zdorovia.com.ua/