Чому жінкам рекомендується пити каву щодня

Чому жінкам рекомендується пити каву щодня

Червень 21, 2016 0 By admin

Кава – це напій, який п’ють та люблять більшість людей: одні починають свій день філіжанкою кави, інші – вживають її протягом усього дня. Але чи небезпечно це? І взагалі наскільки вона шкідлива?

Зараз існують суперечки чи є якась користь у вживанні кави. Тому хочу вам розповісти все, що знаю сама. 

Дослідження вчених доказують, що жінкам потрібно пити каву, принаймні один раз на день. А все тому, що вона сприяє швидкому позбавленні кількох зайвих кілограмів, якщо ж її вживати регулярно. Кавовий напій сприяє метаболізму, тому жир швидко спалюється і виводиться природно. Лікарі кажуть, що кава ще допомагає жінкам не захворіти на рак матки.

к виявляється, кава також має досить позитивний вплив на такий орган в організмі людини як печінка, оскільки вживання якісного кавового напою допомагає уникнути захворювань. А саме – раку та цирозу печінки. А ще кава сприяє тому, що мозок у людини працює активніше. Це значить, що мозкова активність людини значно покращується і це позначається на продуктивності праці.

Немаловажним є і те, що кава містить у собі речовини, які сприяють регенерації клітин, а це в свою чергу дозволить жінці виглядати молодшою та підтягнутою.

Пам’ятайте єдине, не зловживайте, бо кава у великій кількості згубно впливає на серцево-судинну систему, пошкоджує зубну емаль та можуть бути проблеми з кишково-шлунковим трактом.

На останок хочу сказати, що сама є великим кавоманом і тому важко стриматися від зловживання цим напоєм. Але майте на увазі, «що занадто – то не здорово».

http://franyk.com/