Чому твій чоловік не хоче одружуватися?

Чому твій чоловік не хоче одружуватися?

Серпень 1, 2015 0 By admin

Неодруженому чоловікові заздрять одружені, а одруженим – таємно заздрять холості. Незважаючи на всі переваги і недоліки шлюбу, чому твій хлопець не поспішає робити тобі пропозицію руки і серця?

Приємно бути вільним і не нести на собі відповідальність за когось. Але з іншого боку, мати сім’ю – набагато важливіше. Сімейного чоловіка завжди чекають вдома, про нього піклуються, його люблять, він відчуває себе бажаним і необхідним.chomu-cholovki-ne-hochut-odruzhuvatisya_312

Страх невдалого шлюбу
Спочатку, чоловікові зручно перебувати в статусі холостяка. І звично. Тому він не поспішає щось міняти, побоюючись, а що чекає його потім? Можливо, його насторожує досвід друзів або поширені міфи про те, як різко змінюються відносини після штампа в паспорті.

Наприклад, якщо у його старшого брата сімейне життя не склалося, він буде боятися, що і його чекає невдача у шлюбі.

Чоловікові здається, що нема чого міняти свою звичну життя, що все і так чудово, в той час як жінці хочеться розвитку відносин.

Відверта розмова
Якщо ви вже достатньо давно разом, а твій коханий не збирається нічого міняти, поговори з ним сама, і спробуй з’ясувати причини, чому він не хоче одружуватися. Не треба питати в лоб: “Чому ти не робиш мені пропозицію?”, Просто поцікався, як він ставиться до шлюбу. Навряд чи він розповість тобі відверто все, що думає про весілля, але з його пояснень можна буде винести частину істини.

Проаналізуй ваші відносини. Чи багато він вимагає від тебе? Гладиш ти його сорочки, готуєш йому обіди, або просто приходиш в гості? Якщо твоя турбота про нього зводиться до нуля, зміни своє ставлення, і він обов’язково це оцінить.

Звичайно, жінкам властиво накручувати себе, гадаючи і придумуючи причини: він мене не любить, він зі мною лише тимчасово, поки не зустріне іншу, краще за мене, він взагалі ніколи не одружиться. … Все може бути. Але ти не дізнаєшся правди, доки не вирішиш на відверту розмову.

http://ladyportal.info/